Γρηγόρης Αρναούτογλου: Ενας χαρισματικός παρουσιαστής με… αυτοκαταστροφικές τάσεις!

0
2
Ποιος 28χρονος ποδοσφαιριστής παγκοσμίου φήμης είναι ακόμη παρθένος

Οι ποδοσφαιριστές έχουν χρήματα, δόξα, φανατικούς θαυμαστές, αίγλη και όλες τις γυναίκες στα πόδια τους. Από ότι φαίνεται, όμως, ο David Luiz, αποτελεί την εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα. Τι εννοούμε;

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός της Pari, είναι 28 χρονών και παραμένει παρθένος! Πώς γίνεται; Όπως έχει παραδεχτεί και ο ίδιος, ανήκει σε μια θρησκευτική αίρεση, τα μέλη της οποίας δεν κάνουν σεξ μέχρι να παντρευτούν…

Τις σχετικές πληροφορίες δημοσίευσε η αθλητική εφημερίδα “Mundo Deportivo”, όπου αναφέρεται ότι o διεθνής στόπερ είναι του χριστιανικού κινήματος “Yo elegi esperar” (“Αποφάσισα να περιμένω”) και σύμφωνα με τα πιστεύω του συγκεκριμένου κινήματος οι προγαμιαίες σχέσεις είναι αμάρτημα. Ο Nelson Junior, ένας από τους ιδρυτές της οργάνωσης, έχει μιλήσει δημόσιο για τη συμμετοχή του David Luiz τονίζοντας πως “Ο David ήταν πάντα μαζί μας, στηρίζοντάς μας ειδικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αποτελεί παράδειγμα για τα παιδιά και την νεολαία”.

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα αν ο Luiz ασπάζεται τα πιστεύω των “Yo elegi esperar”-αν και είναι αρραβωνιασμένος με την εδώ και χρόνια 24χρονη σύντροφό του Sara Madeira- τότε οι δυο τους δεν έχουν ακόμα ολοκληρώσει “κανονικά” τη σχέση τους.

Μια αντίστοιχη περίπτωση ήταν και ο επίσης θρησκευόμενος βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής Kaka που περίμενε το γάμο του (το 2005) για να ολοκληρώσει τις σεξουαλικές του σχέσεις.

louiz