Γιατί η Αγγελική Ηλιάδη αποφεύγει να συναντήσει τους γονείς του Σάββα Γκέντσουγλου;

1
3
Γιατί η Αγγελική Ηλιάδη αποφεύγει να συναντήσει τους γονείς του Σάββα Γκέντσουγλου

Η Αγγελική Ηλιάδη έχει βρει στον Σάββα Γκέντσογλου αυτό που έψαχνε! Είναι ήρεμη, ευτυχισμένη και ερωτευμένη μαζί του. Τι σχέση έχει όμως η τραγουδίστρια με τους γονείς του ποδοσφαιριστή;

Αρχικά, είχαν αντιδράσει για τη σχέση αυτή, καθώς ο γιος τους είναι πολύ μικρότερος της Αγγελικής. Στη συνέχεια, σε συνέντευξη τους, είχαν πει ότι παρόλο που ήρθε στον κόσμο το εγγονάκι τους, δεν το έχουν δει. Τώρα, ο Σάββας και η Αγγελική ετοιμάζουν τη βάφτιση του Βασιλάκη στα τέλη Ιουνίου και, όπως λένε άτομα από το περιβάλλον τους, σχεδίαζαν το μυστήριο να γίνει σε κάποιο νησί αλλά τελικά μάλλον θα γίνει στην Αθήνα.

Το ενδεχόμενο να βαπτιστεί στην Καβάλα, όπως αναφέρει το Λοιπόν, δεν θέλει ούτε να το σκέφτεται η Αγγελική, καθώς τρέμει και μόνο στην ιδέα ότι μπορεί να το μάθει η οικογένεια του Μπάμπη Λαζαρίδη και να δημιουργήσουν προβλήματα την πιο όμορφη μέρα της ζωής της. Γι’ αυτό και αποφεύγει να βρεθεί με τον Σάββα στη Βόρεια Ελλάδα προκειμένου να δει ο μικρός τους παππούδες του.

newest oldest most voted
Notify of
μπλε
Guest
μπλε

Και εμένα ακομα και δικιο να ειχαν , αν με ειχαν σχολιασει σε εθνικο επιπεδο δεν θα ήθελα να τους δω. Τα εν οικο μη εν δημο.