Ποιος χωρισμός; Από κοινού ανοίγουν boutique κοσμημάτων οι συμπεθέρες Μαρακάκη-Μαντούβαλου

11
7
Ποιος χωρισμός Από κοινού ανοίγουν boutique κοσμημάτων οι συμπεθέρες ΜαρακάκηΜαντούβαλου

Τις τελευταίες μέρες ,ένας νέος κύκλος δημοσιευμάτων, κάνει λόγο για τον οριστικό αυτή την φορά χωρισμό του Γιάννη Μαρακάκη και της Σοφίας Μαντούβαλου. Με το ζευγάρι που πριν από μερικούς μήνες πέρασε στο στάδιο της συγκατοίκησης, να παίρνει ξαφνικά την απόφαση να τραβήξει δρόμους χωρισμούς. Κάτι που βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγεται στα τέσσερα χρόνια που είναι σε σχέση. Σενάρια όμως που και στο παρελθόν έχουν διαψευστεί αφού με την σιωπή τους έδιναν την απάντηση ότι παρέμεναν μαζί. Έτσι και τώρα, σύμφωνα με ανθρώπους του στενού περιβάλλοντός του, δεν ισχύουν αυτές οι φήμες, διαψεύδοντας κατηγορηματικά πως το ζευγάρι έχει χωρίσει.

Κατά τα λεγόμενα αυτών που ζούνε το ζευγάρι από κοντά, όχι μόνο διανύουν την καλύτερη τους φάση, αλλά οι μητέρες τους ετοιμάζουν και την πρώτη τους κοινή επιχειρηματική δραστηριότητα. Η κυρία Λουίζα Μαρακάκη και η κυρία Μαντούβαλου, ανοίγουν από κοινού μια boutique κοσμημάτων στο  Αstir Palace Resort στη Βουλιαγμένη, της οποία τα εγκαίνια του αναμένεται να γίνουν τις επόμενες μέρες, όπου το «παρών» τους θα δώσουν και τα παιδιά τους ο Γιάννης Μαρακάκης και η Σοφία Μαντούβαλου.

Από την πρώτη στιγμή της σχέσης των παιδιών τους, οι δυο οικογένειες ήρθαν πολύ κοντά, δίνοντας έτσι την «ευχή» τους στον έρωτά τους. Μάλιστα δεν ήταν λίγοι αυτοί που διέδιδαν ότι ο Πέτρος Μαντούβαλος είχε σταθεί εμπόδιο στην αρχές της σχέσης τους, λόγω της διαφοράς ηλικίας τους.

newest oldest most voted
Notify of
λλλ
Guest
λλλ

Εχει δικο του δικηγορικο γραφειο στο Κολωνακι λεμε. Μαρακακης και συνεργατες. Στην Σπευσι@@@ου.

ζ
Guest
ζ

Δηλαδή η κύρια δουλεια του είναι δικηγόρος ή…

.....
Guest
.....

καλα ειναι απαισιος@@@ τελικα. Ταεφτια@@@ με τη μικρη για να συνεργαζεται με τον πεθερο ? τραγικο?

ΕΛΛΗ
Guest
ΕΛΛΗ

ΛΙΛΙΚ, ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ… ΜΑΣ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΑΛΙ ?

Α
Guest
Α

ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΑΡΑΚΑΚΗΣ ΗΤΑΝ ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΘΛΗΤΗΣ ΣΤΑ ΕΚΑΤΟ ΜΕΤΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ.ΑΚΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟ

λιλίκ
Guest
λιλίκ

@ζ τον παίρνει από ‘δω κι από ‘κει και καμιά φορά σκηνοθετεί και κανένα γιαλαντζί ειδύλλιο για κάλυψη…

ΕΛΛΗ
Guest
ΕΛΛΗ

ΠΟΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΟΥ ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΥ ? ΕΧΟΥΝ ΧΩΡΙΣΕΙ @@@ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΟ …ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΠΑΡΙΕΣ…..

@@@@@@@@@
Guest
@@@@@@@@@

Αυτος εχει δικο του δικηγορικο γραφειο στο Κολωνακι. Αυτη σπουδαζει στην καλων τεχνων και ειναι @@@@@@ χρονων. Επιπλεον δεν περασαν τωρα στο σταδιο της συγκατοικησης. Αυτη μενει σ@@@ι του στο Κολωνακι τουλαχιστον εδω και @@@ χ

ΟΟΟΟ@@@
Guest
ΟΟΟΟ@@@

δικηγόρος του λαιφ σταιλ, λίγο μοντέλο παλιότερα, λίγο απ’ όλα σε γούστα Μυκονιάτικα

κ
Guest
κ

Δουλευει στο δικηγορικο γραφειο του πεθερου

ζ
Guest
ζ

Αυτός τι δουλεια κανει?