Απίστευτο ξέσπασμα παίκτριας του The Voice2: «Ένα Voice δεν σε κάνει ούτε Αλεξίου ούτε τίποτα. Ό,τι ήσουν πριν από αυτό παραμένεις και μετά από αυτό»

6
7
Ξέσπασμα παίκτριας του The Voice2 Δεν σε κάνει ούτε Αλεξίου Ότι ήσουν πρινπαραμένεις και μετά από αυτό

Απίστευτες δηλώσεις έκανε παίκτρια του The Voice2 με αφορμή την ακύρωση ενός προγραμματισμένου live εξαιτίας της, εξαπέλυσε τα πυρά της κατά του μουσικού show του ΑΝΤ1 με ένα κείμενό της που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Αναφερόμαστε στην όμορφη και ταλαντούχα Ανδρομάχη Δημητροπούλου, η οποία ήταν στην ομάδα του Μιχάλη.

Συγκεκριμένα η νεαρή τραγουδίστρια έγραψε: «Δυστυχώς το live μας στον Σχοινοβάτη ακυρώθηκε. Μεγάλο μερίδιο ευθύνης έχω εγώ που δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί. Όπως και να’χει οι πρωταγωνιστές θα ήταν τα παιδιά, η Katerina Anastasiadou και ο Christos Pylarinos. Δυο εξαιρετικοί καλλιτέχνες. Που κι ας μην πήγαν σε κανένα Voice, κι ας μην τους έδειξε η TV είναι 10 φορές πιο επαγγελματίες και καλοί από εμένα. Το θέμα είναι πώς πορεύεται κανείς στη ζωή του και όχι το αν και πόσο προβάλλεται στην TV. Να ευχαριστήσω λοιπόν τις “Μουσικ…ές διαδρομές” που με επέλεξαν για να συνεργαστούμε σε αυτό το live και τους ζητώ μια ακόμη μεγαλύτερη συγνώμη που δεν μπορεί πραγματοποιηθεί το live επειδή εγώ δεν μπορώ να παρευρεθώ. Μιας και όπως φάνηκε ήταν απαραίτητη και η δική μου παρουσία επειδή προβλήθηκα στην τηλεόραση. Ένα voice δεν σε κάνει ούτε Αλεξίου ούτε τίποτα. Ό,τι ήσουν πριν από αυτό παραμένεις και μετά από αυτό. Ευχαριστώ»!

andromaxi

Δείτε την ανάρτηση:

Capture

newest oldest most voted
Notify of
σιδερ
Guest
σιδερ

μαγος εισαι;

@@@@@@@@@@@@i@@@@@@i@@@@@@
Guest
@@@@@@@@@@@@i@@@@@@i@@@@@@

αλεξιου ετσι κι αλλιως δεν γινεσαι@@@@@@@@@@@@@@@@@@

ουστ
Guest
ουστ

Απο τις χειροτερες στα μπατλ και μακραν η χειροτερη στο λα’ι’β.

ΟΟΟΟ@@@
Guest
ΟΟΟΟ@@@

αφού η συμμετοχή στο τάλεντ σόου δεν αλλάζει την επαγγελματική σου εξέλιξη, γιατί πήγες;

ασδασ
Guest
ασδασ

ποια ειναι παλι αυτη??

βασικ
Guest
βασικ

ά αν πήγαινες δε θα ερχόταν κόσμος, μιας και σε είδαμε στο βόις πόσο άφωνη είσαι.