Στη φυλακή – λόγω αλκοόλ – ο βραβευμένος με Πούλιτζερ Σαμ Σέπαρντ

0
0
Στη φυλακή  λόγω αλκοόλ   ο βραβευμένος με Πούλιτζερ Σαμ Σέπαρντ

Υπήρξε ένας από τους πιο γοητευτικούς άντρες, εξαιρετικός ηθοποιός (με υποψηφιότητα για Οσκαρ) και βραβευμένος με Πούλιτζερ θεατρικός συγγραφέας. Η εικόνα του Σαμ Σέπαρντ, ο οποίος συνελήφθη στη Σάντα Φε για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, προκαλεί σοκ.

 

 

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 71χρονος ηθοποιός και συγγραφέας συνελήφθη έξω από εστιατόριο και αρνήθηκε να κάνει αλκοτέστ, ισχυριζόμενος ότι έχει πιει δύο τεκίλες. Οι αστυνομικοί που κλήθηκαν από τους υπεύθυνους του εστιατορίου, διαπίστωσαν πως ήταν σε κακή κατάσταση, με κοκκινισμένα μάτια, ενώ παραπατούσε από το αλκοόλ, οπότε συνελήφθη και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες.

 

 

Δεν είναι η πρώτη φορά που συλλαμβάνεται να οδηγεί μεθυσμένος, καθώς αντίστοιχο περιστατικό είχε συμβεί και τον Ιανουάριο του 2009. Αυτή τη φορά, όμως, δεν ορίστηκε εγγύηση για την απελευθέρωσή του, οπότε από το Σάββατο που συνελήφθη μέχρι και χθες παρέμενε πίσω από τα κάγκελα.

 

 

Ο Σέπαρντ, ο οποίος είχε χαρακτηριστεί ως ένας από τους κορυφαίους συγγραφείς της γενιάς του, είχε βραβευτεί με Πούλιτζερ το 1979 για το έργο του «Buried Child».

Επιτυχία είχε γνωρίσει και ως ηθοποιός με την ερμηνεία του το 1983 στο «The right Stuff» να του χαρίζει μια υποψηφιότητα στα Οσκαρ.

Ο Σέπαρντ υπήρξε για σχεδόν 30 χρόνια ζευγάρι με τη Τζέσικα Λανγκ, με την οποία γνωρίστηκε στην αξέχαστη ταινία «Φράνσις» το 1982.