«Ο Bobby Kennedy σκότωσε την Μerilyn Monroe»

1
2
Ο Bobby Kennedy σκότωσε την Μerilyn Monroe

Πενήντα τρία χρόνια έχουν περάσει από το θάνατο της Merilyn Monroe που παρ’ όλο πολλοί τον θεώρησαν αυτοκτονία, οι θεωρίες συνωμοσίας συνεχίζονται.

Σύμφωνα με ένα νέο βιβλίο, δύο δημοσιογράφων των Jay Margolies και Richard Buskin, η θρυλική σταρ «δολοφονήθηκε από τον Bobby Kennedy με τη βοήθεια του γαμπρού του, Peter Lawford και του ψυχιάτρου της, Ralph Greenson, ο οποίος της έκανε θανατηφόρα ένεση στην καρδιά».

Στο φως έβγαλε η  “Daily Mail” αποσπάσματα από το βιβλίο και όλα άρχισαν το καλοκαίρι του 1962, όταν o Jack Kennedy διατηρούσε ερωτική σχέση με την Merilyn και έστειλε τον αδελφό του Bobby για να την πείσει να σταματήσει να τηλεφωνεί στον Αμερικανό Πρόεδρο, καθώς δεν υπήρχε περίπτωση να την παντρευτεί.

Όμως, ο Βobby την ερωτεύτηκε το ίδιο και εκείνη και εκείνος της υποσχέθηκε ότι θα άφηνε την γυναίκα του για να την παντρευτεί. Βέβαια, κανένα από τα δύο αδέλφια Kennedy δεν είχε σκοπό να χαλάσει το σπίτι τους για εκείνη.

Όταν ο Bobby άρχισε να αποτραβιέται από την Μerilyn εκείνη τον απείλησε ότι θα κάνει μια συνέντευξη Τύπου όπου θα αποκάλυπτε τις σχέσεις της και με τους δύο αλλά και όλα τα μυστικά της οικογένειας που τα είχε κρατήσει σ’ ένα κόκκινο σημειωματάριο.

Ο Βοbby κατέστρωσε ένα άψογο σχέδιο δολοφονίας, με τον ίδιο να την επισκέπτεται για τελευταία φορά στις 4 Αυγούστου του 1962 μαζί με τον γαμπρό του.

Μάλιστα, καυγάδισαν έντονα κι εκείνη πήρε ένα μικρό μαχαίρι και του επιτέθηκε και οι δύο σωματοφύλακες του, της έκαναν μια ηρεμιστική ένεση.

Όση ώρα εκείνη ήταν αναίσθητη έψαχναν για να βρουν το σημειωματάριο της αλλά η ένεση δεν την έπιασε για πολύ. Στη συνέχεια, την έγδυσαν της έκαναν κλύσμα που περιείχε ηρεμιστικά χάπια και η Merilyn έπεσε κάτω αναίσθητη.

Σύμφωνα με την μαρτυρίες του γιατρού που την επισκέφθηκε, ήταν γυμνή δίπλα στο κρεβάτι της και υπήρχαν χάπια μέσα σε συσκευασίες, όμως, πουθενά δεν υπήρχε νερό ή αλκοόλ και καμία άλλη ένδειξη πως τα είχε καταναλώσει. 

Την ώρα που προσπαθούσε να την συνεφέρει ήρθε ο ψυχίατρός της και έκανε συνεχώς λάθος για να την επαναφέρει στη ζωή και τότε, έβγαλε μία ένεση με μία τεράστια βελόνα και την κάρφωσε στο στήθος της με τόση μανία που της έσπασε το ένα πλευρό.

newest oldest most voted
Notify of
Μανέτ
Guest
Μανέτ

αχ γυναικάρα μου εσύ. Πόσο σε ήθελα ρε γαμώτο. Καύλα ήσουν.