Παντρεύτηκε η ελληνικής καταγωγής καλλονή, Georgia Salpa! Δείτε φωτό από τον γάμο της με πολυεκατομμυριούχο

1
6
Παντρεύτηκε η ελληνικής καταγωγής καλλονή Georgia Salpa Δείτε φωτό από τον γάμο της με πολυεκατομμυριούχο

Η ελληνικής καταγωγής καλλονή παντρεύτηκε τον πολυεκατομμυριούχο Joe Penna σε έναν γάμο βγαλμένο από παραμύθι που πραγματοποιήθηκε στην Ιταλία.

Η Georgia Salpa, που έγινε γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στο «Celebrity Big Brother» πριν από τρία χρόνια, αντάλλαξε όρκους αίωνιας πίστης και αγάπη με τον επί τρία χρόνια αγαπημένο της.

Φορώντας ένα εντυπωσιακό ρομαντικό στράπλες νυφικό, με μακρύ πέπλο να στολίζει το κεφάλι της, η Georgia Salpa ήταν πραγματικά εντυπωσιακή. Σύμφωνα με την Ιρλανδική «Sun», η Salpa είχε εφτά παράνυμφες, ενώ ο τόπος του μυστηρίου είχε κρατηθεί κρυφός για τους καλεσμένους, οι οποίοι αφότου έφτασαν στο αεροδρόμιο του Μιλάνο, οδηγήθηκαν στο μέρος που θα γινόταν ο γάμος.

Το 30χρονο μοντέλο μέσα από τα social media μοιράστηκε την χαρά της με τους followers της, λέγοντας: «Ήταν πραγματικά το πιο μαγικό, ρομαντικό και τέλειο Σαββατοκύριακο! Δεν θα μπορούσαμε να έχουμε ευχηθεί κάτι περισσότερο από αυτό που ζήσαμε! Ήταν σαν παραμύθι, και κατά κάποιον τρόπο, ένα όνειρο μου έγινε πραγματικότητα. Ευχαριστώ όλη την οικογένεια αι τους φίλους μας, που το έκαναν τόσο ιδιαίτερο για εμάς».


 
newest oldest most voted
Notify of
φ
Guest
φ

Να ζησει