Η Βίκυ Σταμάτη ξεσπάει σε κλάματα μόλις την ρωτούν για το παιδί της!

0
2
Η Βίκυ Σταμάτη ξεσπάει σε κλάματα μόλις την ρωτούν για το παιδί της

«Βγάλτε την έξω, δώστε της την δυνατότητα να φτάσει κοντά στο παιδί της. Δεν χρειάζεται κανένα προεδρικό διατάγμα για να εφαρμοστεί η ηλεκτρονική επιτήρηση. Πρέπει εσείς να εξαντλήσετε όλες τις δυνατότητες. Θα δώσει και την ψυχή της εκεί που χρειάζεται. Δώστε ελπίδα ότι το Δικαστήριο κρίνει ανθρώπινα με βάση τον άνθρωπο έστω και αν έχει καταδικστεί σε 12 χρόνια. Να ελεούμε. Κάποιος ενδιαφέρεται για να μας κρατήσει μέσα, δώστε ελευθερία» τόνισε ο δικηγόρος της, Φραγκίσκος Ραγκούσης, αμέσως μετά την πρόταση του εισαγγελέα να απορριφθεί η αίτηση της εντολέως του.

Παράλληλα, ο κ. Ραγκούσης αναφέρθηκε στις συνθήκες κράτησης στο Δρομοκαΐτειο της εντολέως του επίσημαίνοντας πως είναι άθλιες, ενώ εκείνη την στιγμή, η Βίκυ Σταμάτη πετάχθηκε λέγοντας ότι έχει δεχθεί ακόμα και απόπειρα βιασμού. Στη λήξη της συνεδρίασης η Βίκυ Σταμάτη ζήτησε από το Δικαστήριο να τοποθετηθεί με ένα…ψαλμό από την παλαιά διαθήκη.

«Ελεησόν με κύριε, δες εξευτελισιμό τον έσχατο τον κύριο…», ανέφερε μεταξύ αλλων συζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλο, εν αναμονή της τελικής αποφασης του δικαστηρίου.

Αμέσως μετά η Βίκυ Σταμάτη και ο σύζυγος της Άκης Τσοχατζόπουλος έκαναν δηλώσεις στους δημοσιογράφους που βρίσκονταν στο Δικαστήριο.

«Χειροπέδες στα χέρια όχι στο στόμα. Τίποτα άλλο, Αποφάσισαν χειροοπέδες στα χέρια» ανέφερε χαρακτηριστικά στους δημοσιογράφους.