Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ετοιμάζει «έναν άλλο κόσμο» στη νέα του ταινία

1
3
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ετοιμάζει έναν άλλο κόσμο στη νέα του ταινία

Πολλές ώρες στο μοντάζ, συσκέψεις , ανταλλαγή απόψεων…Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης βάζει τις τελυταίες πινελιές στο νέο κινηματογραφικό «παιδί» του που αναμένεται να ανέβει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 15 Οκτωβρίου.

Η νέα του ταινία με τίτλο « Ένας άλλος κόσμος» βρίσκεται στην τελική ευθεία, με τον γνωστό σκηνοθέτη και ηθοποιό να επεξεργάζεται το τελικό αποτέλεσμα στο μοντάζ, κάνοντας τις τελικές αλλαγές. Άλλωστε οι προσδοκίες όλων όσων εργάζονται στην παραγωγή είναι μεγάλες, μιας και η συγκεκριμένη δουλειά – απ όσους έχουν εικόνα – θα ξεπεράσει τον αντίκτυπο στο ελληνικό κοινό που άφησε η προηγούμενη ταινία «Αν».

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης θα διηγηθεί τρεις ξεχωριστές ερωτικές ιστορίες με κοινό φινάλε που εκτυλίσσονται με φόντο τη σημερινή Ελλάδα της κρίσης. Η κάθε ιστορία φέρνει κοντά Ελληνες και ξένους πολίτες, σε μια ταινία δίγλωσση, στα ελληνικά και τα αγγλικά, με στόχο να προσεγγίσει όχι μόνο το εγχώριο, αλλά και το διεθνές κοινό.

Στην ίδια λογική και το καστ συνδέει ηθοποιούς διαφορετικών εθνικοτήτων, με πρωταγωνιστές τους Χριστόφορο Παπακαλιάτη, Τζέι Κέι Σίμονς – Όσκαρ Β΄Ανδρικού Ρόλου – Χρυσή Σφαίρα Β’ Ανδρικού Ρόλου – για το «Whiplash», Αντρεα Οσβαρτ, Μαρία Καβογιάννη, Μηνά Χατζησάββα, Τοφίκ Μπαρχόμ και Νίκη Βακάλη.

Παραγωγοί: Κώστας Σούσουλας, Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Κρις Παπαβασιλείου, Δωροθέα Πασχαλίδου, Λυδία Μιχαήλ

newest oldest most voted
Notify of
Αυγή
Guest
Αυγή

Ανυπομονούμε@@@