Η Ολλανδία στη πρώτη θέση των «κακόγουστων» για τη Eurovision 2015

0
10
Η Ολλανδία στη πρώτη θέση των κακόγουστων για τη Eurovision 2015

Έχει γίνει πλέον κάτι σαν «θεσμός» χρόνια τώρα  το βραβείο για την πιο «κακόγουστη» εμφάνιση χώρας επί σκηνής της Eurovision, γνωστό και ως «Barbara Dex Award» και το INFE GREECE μας πληροφορεί για τα αποτελέσματα μεγάλης ψηφοφορίας που έγινε.

Και αυτή τη χρονιά μετά το τέλος της διοργάνωσης 4.163 άνθρωποι ψήφισαν στο eurovisionhouse.nl και ανέδειξαν ως νικήτρια την Trijntje Oosterhuis από την Ολλανδία η οποία συγκέντρωσε 1324 ψήφους και κατέκτησε την πρώτη θέση και το πολυπόθητο βραβείο.

Αφού η Trijntje άλλαξε τρεις φορές τα ρούχα της στις πρόβες του φετινού διαγωνισμού, τελικά αποφάσισε να μην εμφανιστεί με φουστάνι αλλά με παντελόνι για να ερμηνεύσει στον 1ο ημιτελικό το Walk along.

Στη δεύτερη θέση της ψηφοφορίας ακολουθεί η Σέρβα Bojana Stamenov με 605 ψήφους και με πανδαισία χρωμάτων επί σκηνής, ενώ στην τρίτη το συγκρότημα Electo Velvet από τη Μεγάλη Βρετανία με 397 ψήφους και με λαμπάκια αυτοφωτιζόμενα να μένουν στην ιστορία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σουηδός νικητής φέτος Måns Zelmerlöw φιγουράρει στη λίστα ως η 11η πιο «κακόγουστη» συμμετοχή, ενώ η εκπρόσωπος της χώρας μας Μαρία Έλενα Κυριάκου, ψηφίστηκε σε αυτή τη ψηφοφορία μόλις με 19 ψήφους, μιας που η εμφάνιση της σχολιάστηκε κατά γενική ομολογία με τα καλύτερα λόγια.

Στην τελευταία θέση των συγκεκριμένων βραβείων συναντάμε τον εκπρόσωπο της Κύπρου φέτος Γιάννη Καραγιάννη μόλις με 2 ψήφους.