Ελληνίδες celebrities μιλούν ανοιχτά για τον οργασμό-Ποιες έχουν προσποιηθεί και ποιες όχι!

5
3
Ελληνίδες celebrities μιλούν ανοιχτά για τον οργασμόΠοιες έχουν προσποιηθεί και ποιες όχι

Κατά καιρούς όλοι έχουν ασχοληθεί με ένα από τα πιο καυτά και αμφιλεγόμενα θέματα της ερωτικής ζωής ανδρών και γυναικών, αυτό της γυναικείας σεξουαλικής κορύφωσης και κατά πόσο αυτή είναι πάντα αυθόρμητη και ειλικρινής.

Ποιος δεν θυμάται άλλωστε την Μεγκ Ράιν στην ταινία «Όταν ο Χάρι γνώρισε την Σάλι», η οποία σε διάρκεια ενός μόλις λεπτού απέδειξε στους άνδρες πως οι γυναίκες έχουν την ικανότητα να προσποιηθούν την κορύφωσή τους και μάλιστα με τρόπο τόσο πειστικό που θα μπορούσε να ξεγελάσει τον καθένα.

Εντωμεταξύ, πολλές είναι οι celebrities της εγχώριας showbiz που έχουν μιλήσει «ανοιχτά» για αυτό το θέμα. 

«Δεν υπάρχει για μένα μία γυναίκα στον κόσμο που να μην το ‘χει κάνει» έχει αναφέρει η Κατερίνα Γκαγκάκη σε τηλεοπτική της συνέντευξη παραδεχόμενη  ότι εκείνη έχει προσποιηθεί οργασμό πολλές φορές.


Η Ναταλία Γερμανού έχει υποστηρίξει ότι είναι από τις τυχερές καθώς «δεν χρειάστηκε ποτέ», όπως και η Αθηνά Οικονομάκου.


Η Τζούλια Νόβα έχει εξομολογηθεί ότι «το έχει κάνει», όπως και η Χριστίνα Λαμπίρη,  αλλά «στο ξεκίνημα των ερωτικών μου επαφών».


Η  Έλενα Παπαβασιλείου έχει απαντήσει πιο… αφηρημένα λέγοντας «καλύτερα να είσαι αυθεντικός αλλιώς δεν παίρνεις αυτό που θες σε αυτή τη ζωή»


«Γενικότερα δεν μου αρέσει να προσποιούμαι στην κανονική μου ζωή» έχει πει η Ντορέττα Παπαδημητρίου, ενώ η Νόνη Δούνια έχει δηλώσει ότι «νομίζω ότι είμαι τραγική ηθοποιός σε αυτό».

newest oldest most voted
Notify of
Γκορι
Guest
Γκορι

Λευτερια στον Γκοριαν…

...
Guest
...

ποσο κ@υλ@ η Ναταλια στα πενηντα της

Μανέτ
Guest
Μανέτ

Δεν μπορεί να ουρλιάζω, να με ακούει όλη η γε@@@ονιά, να είμαι στα όρια της παραφροσύνης…και όλα αυτά να είναι προσποιητά. Ε, δε γίνονται αυτά τα πράγματα.

Μανέτ
Guest
Μανέτ

Όταν έχεις βρει τον κατάλληλο άντρα, δεν προσποιείσαι ποτέ. Από τότε που γνώρισα τον Γκοριάν, όλοι οι οργασμοί μου ήταν αληθινοί. Ούτε μια φορά δεν προσποιήθηκα. Άλλωστε, φαίνεται αυτο βρε κορίτσια, οι άντρες δεν είναι χα

Μανέτ
Guest
Μανέτ

Με τους λαπάδες που έχουν οι συγκεκριμένες λογικό να προσποιούνται. Εγώ στάθηκα τυχερή σε αυτό το θέμα και με τον Γκοριάν και με τους προηγούμενους.