Μεταφέρεται στο σπίτι για να πεθάνει η κόρη της Γουίτνεϊ Χιούστον!

0
0
Μεταφέρεται στο σπίτι για να πεθάνει η κόρη της Γουίτνεϊ Χιούστον

Την αρχή του τέλους για την μοναχοκόρη της Γουίτνεϊ Χιούστον και του Μπόμπι Μπράουν, Μπόμι Κριστίνα, φαίνεται πως σηματοδοτεί η απόφαση της οικογένειάς της να την μεταφέρει στο σπίτι, έπειτα από περίπου πέντε μήνες σε κώμα.

Η 22χρονη βρέθηκε αναίσθητη στην μπανιέρα του σπιτιού της στις 31 του Γενάρη, λίγες ημέρες πριν συμπληρωθούν τρία χρόνια από τον θάνατο της μητέρας της, η οποία εντοπίστηκε νεκρή στη μπανιέρα ξενοδοχείου στο Μπέβερλι Χιλς, στα 48 της χρόνια.

whitney-houston-bobby-brown-bobbi-kristina-lg.jpg
(H Μπόμπι Κριστίνα με τους γονείς της, το 2003)

Όλο αυτό τι διάστημα η Μπόμπι Κριστίνα παραμένει στο νοσοκομείο, χωρίς να έχει επαφή με το περιβάλλον και χωρίς το παραμικρό σημάδι βελτίωσης, παρά τις προσπάθειες των γιατρών. Μάλιστα, τον Απρίλιο, η γιαγιά της 22χρονης είχε κάνει γνωστό πως «έχει καθολική και μη αναστρέψιμη βλάβη στον εγκέφαλο και δεν ανταποκρίνεται».

Αν και η οικογένεια είχε απορρίψει κατηγορηματικά το ενδεχόμενο να την αποσυνδέσει από τα μηχανήματα που την κρατάνε στη ζωή, δημοσιεύματα αναφέρουν πως η Μπόμπι Κριστίνα θα μεταφερθεί τις επόμενες ημέρες στο σπίτι όπου έμενε μαζί με τη μητέρα της, στο προάστιο Ρόσγουελ της Τζόρτζια.

021212_house_clean_sam_0458120212213304.jpg
(To σπίτι στο οποίο λέγεται ότι θα μεταφερθεί η 22χρονη)