«Μπρούσκο»: Ραγδαίες οι εξελίξεις στα επεισόδια αυτής της εβδομάδας

0
1
Μπρούσκο Ραγδαίες οι εξελίξεις στα επεισόδια αυτής της εβδομάδας

ΔΕΥΤΕΡΑ 15/6
Η Μελίνα αντιμετωπίζει την Μάρθα με πρωτόγνωρη σκληρότητα και πτητικότητα σε σχέση με το μωρό (που το θεωρεί παιδί της πια), γεγονός που προκαλεί την έκπληξη του Αχιλλέα. Η σύγκρουση Όλγας- Αναστασίας, αυτή τη φορά θα αναδείξει νικήτρια την Όλγα και θα αφήσει την Αναστασία μετανιωμένη για τη σκληρή της στάση. Ο Παύλος θα επισκεφτεί τον Διαμαντή στη φυλακή και θα του ανακοινώσει πως πλέον θα τον πολεμήσει ανελέητα. Η βεντέτα μεταξύ τους ξεκινά… Η Αλεξάνδρα μιλάει στον Νεκτάριο και την Δήμητρα για την άσχημη ψυχολογική κατάσταση της Μάρθας. Η Δήμητρα θα επισκεφθεί την Μάρθα προκειμένου να διαπιστώσει σε τι κατάσταση βρίσκεται. Στο μεταξύ, κάποιοι περίεργοι θόρυβοι μέσα στο σπίτι θα τρομάξουν τη Μελίνα, ενώ ο Αχιλλέας θα αντιμετωπίσει το γεγονός με δυσπιστία. Ο Πάτροκλος καταφέρνει να λυγίσει την Άννα που τον δέχεται και πάλι πίσω, με τον όρο να μην έχει καμία σχέση με τον Διαμαντή. Ο Σήφης μαθαίνει από τον Μανούσο ότι ο Διαμαντής τον έχει αποκληρώσει.

ΤΡΙΤΗ 16/6
Επηρεασμένος απ’ τη Δήμητρα, ο Αχιλλέας επισκέπτεται κρυφά απ’ τη Μελίνα τη βιολογική μητέρα του μωρού τους την Μάρθα, για να διαπιστώσει σε τι ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται. Κωνσταντίνα και Δάφνη σκέφτονται πως θ’ αποτρέψουν ν’ ανοίξει δίπλα στο καφενείο.. γραφείο τελετών ο Κίκης!. Οι ετοιμασίες για το γάμο της Βασιλικής και του Μηνά, προχωρούν πυρετωδώς. Ο Σήφης επισκέπτεται τον Διαμαντή στη φυλακή κι έξαλλος, εξαπολύει σκληρές κουβέντες στον μέχρι τώρα «υποτιθέμενο» προστάτη του! Την ίδια στιγμή, ο Παύλος με το Μάρκο ετοιμάζονται να μπουν κρυφά στο σπίτι του Διαμαντή, με τη βοήθεια του Χρήστου, προκειμένου να βρουν αποδείξεις. Ο Πάτροκλος ξεχνά το κινητό του στο καφενείο της Κωνσταντίνας, μέσα στο οποίο, από λάθος χειρισμό, ο Μανωλιός, θα βρει άπειρες φωτογραφίες της Δήμητρας. Η Μελίνα αντιλαμβάνεται πανικόβλητη την παρουσία κάποιου άντρα έξω απ’ το σπίτι. Όταν αργότερα επιστρέφει ο Αχιλλέας, έντρομος ανακαλύπτει πως η Μελίνα με το μωρό είναι άφαντοι.. ενώ ο χώρος δείχνει παραβιασμένος.

ΤΕΤΑΡΤΗ 17/6
Η εξαφάνιση της Μελίνας και του μωρού από το σπίτι, γεμίζει αγωνία και απελπισία τον Αχιλλέα, που δεν ξέρει τι μπορεί να τους έχει συμβεί και τον αναγκάζει να καλέσει την αστυνομία για να διαπιστωθεί ότι στο σπίτι έχουν μπει κλέφτες. Ο Παύλος με τον Μάρκο και τον Χρήστο μπαίνουν κρυφά στο σπίτι του Διαμαντή, προκειμένου να βρουν ενοχοποιητικά στοιχεία. Η απρόσμενη επιστροφή του Πάτροκλου στο σπίτι του Διαμαντή, θα έχει απρόβλεπτη εξέλιξη. Η Κωνσταντίνα βγαίνει κρυφό ραντεβού με τον ιδιοκτήτη του γραφείου τελετών, αλλά ο Μανωλιός θα την ακολουθήσει και θα διακόψει το ραντεβού με εντυπωσιακό… τρόπο!!!. Ο Σήφης για πρώτη φορά ανοίγει την καρδιά του στον πατέρα του και με σπαρακτικό τρόπο του μιλάει για όλα αυτά που τον πλήγωσαν στο πέρασμα των  χρόνων της απουσίας του. Η Μάρθα, σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, παρακολουθεί το σπίτι των Ματθαίων και δεν ξέρει κανείς τι έχει στο μυαλό της.

ΠΕΜΠΤΗ 18/6
Πιστεύοντας πως θα πληγωθεί ο Σήφης, η Στεφανία αρνείται να πάει στον γάμο της μητέρας της, ενώ η εμμονή της Λουκίας για εκδίκηση, την οδηγεί στο να πλησιάσει με δόλιο τρόπο τη Στεφανία. Οι κινήσεις της Μάρθας γίνονται αντιληπτές. Ανήσυχος ο Πάτροκλος διαπιστώνει πως κάποιος μπήκε κρυφά στο σπίτι του Διαμαντή. Ο Μανωλιός αντιλαμβάνεται έξαλλος ότι η Δάφνη κάνει «πλάτες» της Κωνσταντίνας, για να βγει ραντεβού με τον Κίκη. Μπροστά στη στεναχώρια του Μηνά, η Βασιλική υποκύπτει στο να γίνει ο γάμος στα Χανιά, προκαλώντας την οργή της Δάφνης που έχει κάνει ετοιμασίες και έχει άλλα σχέδια. Η Αναστασία κι ο Ματθαίος, ζουν τον έρωτά τους απ’ την αρχή, ενώ ένας μυστηριώδης, άγνωστος άντρας παρακολουθεί τις κινήσεις τους.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19/6
Ο Ματθαίος με την Αναστασία κάνουν σχέδια για το γάμο τους, ένας άγνωστος άντρας όμως, τους έχει υπό παρακολούθηση, ένας κίνδυνος παραμονεύει.. Η Κωνσταντίνα συνεχίζει το επικίνδυνο φλερτ με τον Κίκη, τη στιγμή που ο Μανωλιός την ψάχνει παντού με τον Μηνά και όλοι προσπαθούν να την καλύψουν. Η Λουκία εκμυστηρεύεται στον Τζόνι, ότι έχει σκοπό να εκδικηθεί το Σήφη, για τη δυστυχία που βιώνει, χρησιμοποιώντας τη μικρή Στεφανία. Ο Ματθαίος και ο Αχιλλέας πιέζουν τον Πάτροκλο να επιστρέψει τα χρήματα που πήρε από την οικογένειά τους, προτείνοντας του να πουλήσει το σπίτι του Διαμαντή και παρόλο που ζητά από τον Νεκτάριο να πάρει θέση, εκείνος μένει αμέτοχος.