Τζίνα Αλιμόνου – Παύλος Βαρδινογιάννης: Bαφτίζουν τα τρίδυμα παιδιά τους!

4
35
Τζίνα Αλιμόνου  Παύλος Βαρδινογιάννης Bαφτίζουν τα τρίδυμα παιδιά τους

Δύο χρόνια μετά τη γέννηση των τριδύμων, δύο κοριτσιών και ενός αγοριού, η Τζίνα Αλιμόνου και ο σύζυγός της Παύλος Βαρδινογιάννης βαφτίζουν τα παιδιά τους!


Σύμφωνα με την εφημερίδα Real και το ένθετο Realife, το ζευγάρι θα βαφτίσει τα τρίδυμα στον Άγιο Δημήτριο Λουμπαρδιάρη, κάτω από την Ακρόπολη, στις 22 Ιουνίου. Στην ίδια εκκλησία είχε βαφτιστεί και η εξάχρονη σήμερα κόρη του ζευγαριού, Ανδριάνα.

Οι νονοί

Νονοί των παιδιών θα είναι τα ξαδέρφια του Παύλου Βαρδινογιάννη, η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Γιάννης Βαρδινογιάννης αλλά και…

…η σχεδιάστρια κοσμημάτων και σύζυγος του δημοσιογράφου Αθανάσιου Έλλις, Πολίνα Σαπουνά-Έλλις.

Η ζωή στην Αμερική και οι σπάνιες εμφανίσεις

Η Τζίνα Αλιμόνου και ο σύζυγός της πλέον είναι μόνιμοι κάτοικοι Αμερικής όπου μεγαλώνουν τα 4 παιδιά τους και ταξιδεύουν στην Ελλάδα μόνο για επίσκεψη αλλά και για γεγονότα όπως αυτό της βάφτισης των παιδιών τους. Εμφανίζονται σπάνια και ακόμη σπανιότερη είναι η προβολή τους από τα media.


Μία από τις ελάχιστες φωτογραφίες της Τζίνας κατά την εγκυμοσύνη των τριδύμων.

Μία από τις σπάνιες εμφανίσεις της Τζίνας ήταν 6 μήνες μετά τη γέννηση των παιδιών της σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων (κάνε κλικ εδώ και δες πόσο κομψή εμφανίστηκε)

newest oldest most voted
Notify of
Τσίγκ
Guest
Τσίγκ

Μανέτ το ανάποδο είναι πιο πιστεφτό χαχαχ χ αχαχαχ χα

Μανέτ
Guest
Μανέτ

Την έχω πηδή@@@ι την Τζίνα. Ο άντρας της μου την είχε πέσει αλλά του έριξα μια χυλό@@@α μούρλια.

Μανέτ
Guest
Μανέτ

είναι φανερός ο έρως.. το καλύτερο κελεπούρι πήρε η κοπελιά

αα
Guest
αα

Ορίστε μας. Βουλευτές κουμπαροξάδερφα της πλουτοκρατίας, αντε να πατώσει και η νουδούλα σαν το πασόκ να βγούνε στην ανεργία