Γιατί η Καλομοίρα δεν ήρθε Ελλάδα;

9
13
Γιατί η Καλομοίρα δεν ήρθε Ελλάδα

Η Καλομοίρα θα βρεθεί στη σκηνή των «Mad Video Music Awards» που θα γίνουν στις 29 Ιουνίου και ειδικά για τη μεγάλη βραδιά θα ταξίδευε στη χώρα μας μαζί με την οικογένειά της.

Όμως, μια καθυστέρηση των πτήσεων στάθηκε η αιτία για να μην έρθει στη χώρα μας όπως είχε προγραμματίσει η τραγουδίστρια.

Μην τρομάζετε, η Καλομοίρα θα βρεθεί κανονικά στη σκηνή των βραβείων, αφού τέλος καλό όλα καλά μιας και το πρόβλημα με την ανταπόκριση πτήσεων λύθηκε και όλη η οικογένεια θα φτάσει στη χώρα μας με μια καθυστέρηση ωρών και στις 11 το βράδυ.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η Καλομοίρα μαζί με τον Γιώργο αλλά και τα δίδυμα μωρά της σκοπεύουν να μείνουν στην Ελλάδα όλο το καλοκαίρι για να απολαύσουν τον ήλιο και τις όμορφες παραλίες της χώρας μας.

newest oldest most voted
Notify of
Χχχ
Guest
Χχχ

Ο γκοριαν πρέπει να ειναι απίστευτα όμορφος..

Μανέτ
Guest
Μανέτ

Άλλη τσοκαρία αυτή, την έπεφτε στο Νίκο Μίχα στο παιχνίδι αλλά πού νά ξ.ερε. Τον πετύχαμε πριν λίγα χρόνια με τον Γκοριάν σε μια μουσική σκηνή και τον κόζαρε όλη την ώρα, του αφιέρωσε και τραγούδι η συκιά.

είχε
Guest
είχε

πλάκα ως ένα σημείο, αλλά μετά τη σιχάθηκε το κοινό με τα νιαουρίσματα και τα μπεμπεκιλίκια. Καλά είναι στην Αμερική, τι να την κάνου.με εδώ;

.....
Guest
.....

πονηροβλαχα το παιζε αθωα παρθενα σα την μπρ@@@νει και μια χαρα τον ειχε ετοιμο τον γκομενο..χωθηκε παντου και εκανε μπαζες..η μαρω λυτρα γατακι μπροστα της

ΟΥΣΤΤ
Guest
ΟΥΣΤΤ

δεν υπαρχουν φραγκα να την πληρωσουν και ετσι γλυτωσε το προβατοκοινο τα σαχλα νιαουρισματα αμην??????

?
Guest
?

πόρνη. μάζεψε ολα τα λεφτά τις καλές εποχές και τώρα το παίζει σύζυγος και μαμά. ουδέποτε αγάπησε την ελλάδα. πάντα για αρπαχτές ερχότανε.

λ
Guest
λ

ποτε δεν την χωνεψα την πονηροαμερικανα..

...
Guest
...

κοροιδο ειναι; βρηκε το @@@0 το καλο και εχει μια καλη ζωη στο αμερικα ειναι γλυκο κορ@@@σι ομως με καλη ψυχη αγνο και αΞιζει τα καλυτερα

@@@@@@
Guest
@@@@@@

Α δόξα τω θεω που θα ρθει τελικά..Το χα άγχος. Εεεεεε ρεεεεεε. ..