Έλενα Τσαβαλιά-Μάρκος Σεφερλής: Η κατάκτηση του γιου τους Χάρη που τους γέμισε περηφάνια

0
7
Έλενα ΤσαβαλιάΜάρκος Σεφερλής Η κατάκτηση του γιου τους Χάρη που τους γέμισε περηφάνια

Είναι περήφανοι γονείς και δεν το κρύβουν! Ο λόγος για την Έλενα Τσαβαλιά και τον Μάρκο Σεφερλή. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν αναφερθεί δημόσια στον γιο τους, Χάρη και πάντα μιλούν με πολύ συγκινητικά λόγια.

Ο Μάρκος Σεφερλής και η σύζυγος του, έχουν ρίξει όλο τους το βάρος στο επαγγελματικό τομέα, αλλά ποτέ δεν ξεχνούν πως πάνω από όλα για αυτούς είναι ο γιος τους και οι αξίες που θα του δώσουν.

Ο μικρός Χάρης, γνωστός για τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες και την αγάπη του για την μπάλα κέρδισε με την ομάδα του το τρίτο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου και οι γονείς του ήταν εκεί, για να τον καμαρώσουν για ακόμη μια φορά.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, χθες ο Μάρκος Σεφερλής ανέβασε μια φωτογραφία που έδειχνε εκείνον με την Έλενα Τσαβαλιά και τον μικρό Χάρη να κρατάει το κύπελλο στα χέρια.

Η λεζάντα της φωτογραφίας έγραφε «Κατάκτηση και τρίτου πρωταθλήματος στην κατηγορία Junior την περίοδο 2014-2015 για το Couros F.C. Μπαμπάς και μαμά περήφανοι για ακόμα μια φορά! Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά! Και εις ανώτερα»!

seferlis gios