Ο αδελφός της Αλίκης Βουγιουκλάκη δίνει την απάντηση: Ήταν τελικά ερωτευμένος ο διάδοχος Κωνσταντίνος με τη μεγάλη σταρ;

3
1
Ο αδελφός της Αλίκης Βουγιουκλάκη δίνει την απάντηση Ήταν τελικά ερωτευμένος ο διάδοχος Κωνσταντίνος με τη μεγάλη σταρ

Ο αδερφός της Αλίκης Βουγιουκλάκης, Αντώνης, χρόνια μετά τον θάνατο της πιο αγαπητής ηθοποιού που έχει πατήσει το πόδι στην σκηνή του θεάτρου, μιλάει για άγνωστες πτυχές της. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα  «Glyfada free press» μίλησε για ποίκιλα θέματα που αφορούν στην έντονη ζωή της ηθοποιού. Το θέατρο, η πρόταση για να κατέβει στην πολιτική και άλλα πολλά.

Για κάποιο διάστημα, οι φήμες ήταν έντονες για το αν υπήρχε κάποιο φλερτ ανάμεσα στην ηθοποιό και τον διάδοχο Κωνσταντίνο. Η απάντησε έρχεται τώρα, χρόνια μετά από το στόμα του αδερφού της εθνικής μας σταρ, τονίζοντας:  «Με τον Κωνσταντίνο είχαν μια φιλία κι απ’ ό,τι φαίνεται, αυτός ήταν πράγματι ερωτευμένος μαζί της. Πήγαινε σχεδόν καθημερινά έξω από τον Φίνο, στην οδό Χίου ή όπου αλλού είχαν γύρισμα κι έβαζε τις κασέτες με τα τραγούδια της, σ’ ένα ανοιχτό αυτοκίνητο που είχε. Την κόρταρε πολύ. Την πολιορκούσε συνέχεια. Κάποια στιγμή είχαν παρεξηγηθεί και η Αλίκη είχε πειραχτεί από κάτι που της είχε πει. Πήγε λοιπόν στο θέατρο, στην “Οδό Ονείρων” συγκεκριμένα του Χατζιδάκη, να δει την παράσταση. Εκεί πήγε και ο Κωνσταντίνος και, μόλις μπήκε μέσα, σηκώθηκε όρθιο όλο το θέατρο. Όλοι σηκώθηκαν όρθιοι, ακόμη και οι επώνυμοι στην πρώτη σειρά, για να τον χαιρετίσουν. Όλοι, εκτός από την Αλίκη, που δεν σηκώθηκε και τον χαιρέτισε καθιστή. Η φωτογραφία αυτή τότε, είχε κυκλοφορήσει σε όλο τον κόσμο».

newest oldest most voted
Notify of
Ετσι
Guest
Ετσι

Τα είχαν και μάλιστα είχαν αποκτήσει και παιδί.

......
Guest
......

Και αυτη ηταν ερωτευμενη μαζι του και ειχαν δεσμο

@##
Guest
@##

κι’έλεγα γιατί με τρώνε και ξύνομαι πρωί πρωί….