Σόφη Πασχάλη: Η ανάγκη που ένιωσε έντονα μικρή, επειδή ήταν μοναχοπαίδι και την έκανε να μεγαλώσει καλύτερα

0
3
Σόφη Πασχάλη Η ανάγκη που ένιωσε έντονα μικρή επειδή ήταν μοναχοπαίδι και την έκανε να μεγαλώσει καλύτερα

Πρόσωπα της τηλεόρασης, του θεάτρου και των media συστήνουν στο People τους τετράποδους φίλους τους και εξηγούν τους λόγους που αυτά τα ζωάκια άλλαξαν τη ζωή τους προς το καλύτερο.

Η αγαπημένη γυμνάστρια ποζάρει για το People με την 1,5 έτους Λούσι, ένα σκυλάκι Maltese.

«Θυμάμαι πάντα τον εαυτό μου με σκυλάκι. Το πρώτο μού το είχαν πάρει οι γονείς μου επειδή ήμουν μοναχοπαίδι και ήταν ράτσας κόλεϊ. Έχω μεγαλώσει με σκυλιά κι αυτό που έχω μάθει είναι πως από αυτά λαμβάνω απεριόριστη αγάπη. Και αυτό είναι το μόνο που ζητούν και εκείνα: αγάπη», λέει. «Απολαμβάνω ιδιαίτερα τη στιγμή που επιστρέφω στο σπίτι, παίρνω τη Λούσι αγκαλιά και κοιμόμαστε μαζί. Δυστυχώς δεν μπορώ να την πάρω παντού μαζί, γιατί σε κάποια ξενοδοχεία δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια, αλλά για μένα είναι σεβαστό. Δυστυχώς, δεν είναι όλοι οι άνθρωποι φιλόζωοι. Έχω ακούσει τόσα πολλά από περίεργους ανθρώπους, που πια τίποτα δεν μου κάνει εντύπωση», εξηγεί.

Καθώς μεγάλωσε έχοντας πάντα σκύλο στην οικογένεια, η Σόφη Πασχάλη έχει να μας δώσει και μία συμβουλή. «Θα συνιστούσα στους γονείς που έχουν μόνο ένα παιδί να τους πάρουν ένα κατοικίδιο για παρέα. Είναι μοναδική η επικοινωνία που αποκτά ένα παιδί με το κατοικίδιό του».