Αντώνης Ρέμος: Φανερά συγκινημένος μιλά για την κορούλα του και την Υβόννη Μπόσνιακ

0
6
Αντώνης Ρέμος Φανερά συγκινημένος μιλά για την κορούλα του και την Υβόννη Μπόσνιακ

Αποκαλύπτει πως θα ήθελε να συνεργαστεί με τον Γιώργο Λιάγκα.

Ο Αντώνης Ρέμος μίλησε αποκλειστικά στη κάμερα του «Πρωινού» και πραγματικά χθες για εκείνον ήταν μια ξεχωριστή ημέρα γιατί όχι μόνο κατάφερε να κερδίσει τη πρώτη θέση του «The Voice» με τον Κώστα Αγέρη, αλλά ήταν και η πρώτη φορά που γιόρταζε την ημέρα του πατέρα.

«Νικητής είναι ο Κώστας Αγέρης, όχι εγώ. Αντιπροσώπευσε ένα πολύ μεγάλο κομμάτι του ελληνισμού και της κοινωνίας, όπως είναι η παράδοση. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ποτέ από πού καταγόμαστε, ποτέ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η παράδοση είναι αυτή που θα μας κρατήσει όρθιους και θα μας οδηγήσει μπροστά», είπε χαρακτηριστικά.

Φανερά συγκινημένος αποκάλυψε το τρυφερό μήνυμα που δέχτηκε για τη γιορτή του πατέρα:  «Σήμερα είχα ένα πολύ ωραίο μήνυμα με τη φωτογραφία της μικρής που έλεγε “Μπαμπά σήμερα έβαλα άλλη μια γιορτή στο χρόνο για σένα”. Αυτό ήταν για την ημέρα του πατέρα. Ευχαριστώ την κόρη μου που ήρθε στη ζωή μου, αλλά και τον άνθρωπο που μου έφερε αυτό το δώρο, την Υβόννη», και κατόπιν πρόσθεσε: «Καταρχήν, με έχει κάνει πιο ευσυγκίνητο. Κάθε στιγμή μαζί της με συγκινεί, μόνο που υπάρχει στη ζωή μου νιώθω ευλογία. Είναι μεγάλο και δύσκολο δώρο το να έχεις ένα παιδί. Κάποια στιγμή στη ζωή μου είπα “έτσι θα πάω, σαν το σκυλί στο αμπέλι”».