Ο Πέτρος Κωστόπουλος μιλά «έξω από τα δόντια»: «Η Τζένη είναι για καλύτερα πράγματα από το Joy»

1
2
Ο Πέτρος Κωστόπουλος μιλά έξω από τα δόντια Η Τζένη είναι για καλύτερα πράγματα από το Joy

Στο λαμπερό πάρτι του περιοδικού ΟΚ! βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας ο Πέτρος Κωστόπουλος. Ο εκδότης μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες για τις ασχολίες του, την καθημερινότητά του, την τηλεοπτική του επιστροφή, ενώ δε δίστασε να εκφράσει τη γνώμη του για την παρουσία της Τζένης Μπαλατσινού στην εκπομπή «Joy».

«Δουλεύω, κάνω γυμναστική, μαγειρεύω, τρώω και μετά κοιμάμαι. Κάνω πάρα πολύ ωραίες δουλειές. Καταρχήν, ασχολούμαι με marketing επίπλων.  Το δεύτερο είναι φτιάχνω έναν ραδιοφωνικό σταθμό, μετά από πάρα πολλά χρόνια, τη μουσική του. Είναι ο γνωστός Galaxy, ο οποίος αλλάζει τελείως σε δέκα μέρες», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε, αναφορικά με το αν θα γυρίσει στο τηλεοπτικό πεδίο: «Του χρόνου θα κάνω και τηλεόραση σίγουρα. Βράδυ, πρωί, απόγευμα. Αυτό δεν κρίνεται από μένα. Με τρεις μιλάω, κάτι θα κάτσει».

Όσο για το πώς του φαίνεται η πρώην σύζυγός του στην εκπομπή του Mega; «Με το Joy τα ‘χει πάει μια χαρά, αλλά η Τζένη είναι για καλύτερα πράγματα. Εκεί είναι μια συνέντευξη παγωμένη και πλέον η Τζένη έχει πάρει τον αέρα από πέρσι. (…) Πέρσι τέτοια εποχή η Τζένη πέταγε!», είπε, χωρίς δισταγμό και τόνισε ότι μαζί της δεν θα έκανε ξανά κάτι τηλεοπτικό: «Όταν είσαι χωρισμένος, δεν πας να κάνεις με τον άλλο πράγματα… Πρέπει να περάσουν χρόνια. Τι να διαφημίσουμε; “Κοιτάξτε μας, είμαστε χωρισμένοι”».

Στο τέλος των δηλώσεων, ο Πέτρος Κωστόπουλος ξεκαθάρισε: «Δεν έχω κάποια γκόμενα

newest oldest most voted
Notify of
@@@
Guest
@@@

ήτανε κούκλος που τον είδα το πρωί. Φανερά ανανεωμένος