Μαντώ: Το συγκινητικό μήνυμά της για την στιχουργό Ιφιγένεια Γιαννοπούλου 11 χρόνια μετά τον θάνατό της

0
14
Μαντώ Το συγκινητικό μήνυμά της για την στιχουργό Ιφιγένεια Γιαννοπούλου 11 χρόνια μετά τον θάνατό της

Στα 40 της χρόνια και εντελώς ξαφνικά, μετά από ιατρικό λάθος σύμφωνα με την πρωτόδικη απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, έφυγε πριν από 11 χρόνια, στις 24 Ιουνίου του 2004 η Ιφιγένεια Γιαννοπούλου.

Η γνωστή στιχουργός στην σύντομη ζωή της είχε υπογράψει αρκετές εκατοντάδες τραγούδια. Παράλληλα είχε εργαστεί ως δημοσιογράφος, ραδιοφωνική και τηλεοπτική παραγωγός αλλά και συγγραφέας παιδικών βιβλίων. Με την ιδιότητα της στιχουργού συνεργάστηκε με μερικά απο τα σημαντικότερα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής (Μαρινέλλα, Πασχάλη Τερζη, Μανώλη Μητσιά, Τάνια Τσανακλίδου), ενώ ίσως η πιο στενή της συνεργάτιδα ήταν η Μαντώ η οποία άλλωστε ήταν και κολλητή της φίλη. Η Ιφιγένεια Γιαννοπούλου είχε άλλωστε βαφτίσει και τον πρωτότοκο γιο της Μαντώς, τον Παύλο.


Η Ιφιγένεια Γιαννοπούλου. Πηγή φωτογραφίας: e-tetradio

Σήμερα λοιπόν η γνωστή τραγουδίστρια την επομένη της 11ης επετείου του θανάτου της καλής της φίλης, η Μαντώ βιώνει για μία ακόμα φορά τον πόνο της απώλειας και το εξέφρασε δημοσιεύοντας μέσω Instagram ένα μήνυμα για εκείνη τιμώντας τη μνήμη της με τον δικό της τρόπο. 

Λίγο αργότερα η ίδια μοιράστηκε μία ακόμα φωτογραφία της από την δισκογραφική της δουλειά Στον εβδομο ουρανό που κυκλοφόρησε το 1995. Τους στίχους του ομώνυμου τραγουδιού που παρέθεσε η Μαντώ μαζί με την φωτογραφία, υπέγραφε βέβαια η καλή της φίλη που της λείπει πολύ.