Έλληνας μιλάει για το μακελειό με τους τουρίστες στην Τυνησία και περιγράφει τις δραματικές στιγμές

0
1
Έλληνας μιλάει για το μακελειό με τους τουρίστες στην Τυνησία και περιγράφει τις δραματικές στιγμές

Έλληνας που βρίσκεται στα 200 μέτρα από το ξενοδοχείο που έγινε η επίθεση των ενόπλων, στην πόλη Sousse στην Τυνησία, μιλά στο Newsit για το μακελειό με θύματα τουρίστες.

O κύριος Ιωσήφ Κιοσσές, επιχειρηματίας από την Ελλάδα που τα τελευταία 5 χρόνια δραστηριοποιείται και στην Τυνησία και συγκεκριμένα στην τουριστική περιοχή της πόλης Sousse, μίλησε για τις δραματικές ώρες που ζει η πόλη μετά την επίθεση ενόπλων. Οι νεκροί είναι τουλάχιστον 27 και οι τραυματίες 38.

Ενοπλοι θέρισαν τουρίστες σε ξενοδοχείο στην Τυνησία

Οπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο κύριος Κιοσσές “καταρχάς στην πόλη όλοι και ολοι οι Έλληνες είμαστε πέντε, είμαστε όλοι καλά και έχουμε μιλήσει μεταξύ μας. Από την εως τώρα πληροφόρηση που έχουμε, στο ξενοδοχείο Imperial Marhaba που παραθερίζουν κυρίως Βρετανοί, δεν υπάρχουν Έλληνες τουρίστες.

Εγω βρίσκομαι στα 200 μέτρ από το ξενοδοχείο, ακούστηκαν πυροβολισμοί ενώ τώρα λένε πως οι ένοπλοι ειχαν βάλει και μια βόμβα στο εσωτερικό του ξενοδοχείου. Επικράτησε πανικός και οι άνθρωποι άρχισαν να τρέχουν αλλόφρονες.
Αυτή τη στιγμή οι αρχές έχουν αποκλείσει όλο το οικοδομικό τετράγωνο και δεν αφήνουν κανέναν να πλησιάσει. Ο κόσμος είναι σε κατάσταση σοκ”.

Οτι δεν υπάρχουν Έλληνες στο ξενοδοχείο που έγινε το μακελειό, υποστήριξε  και ο κύριος Γιάννης Μπουντούρογλου από την ελληνική κοινόητα στην Τύνιδα, πρωτεύουσα της Τυνησίας που βρίσκεται περίπου 150 χιλιόμετρα απο την πόλη Sousse.