Ελένη Φουρέιρα: Αποκαλυπτει με κάθε λεπτομέρεια πώς νιώθει όταν ανεβαίνει πάνω σε σκηνή

0
1
Ελένη Φουρέιρα Αποκαλυπτει με κάθε λεπτομέρεια πώς νιώθει όταν ανεβαίνει πάνω σε σκηνή

Η αποκαλυπτικη συνέντευξη της τραγουδίστριας.

 

Η Ελένη Φουρέιρα είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές και σέξι τραγουδίστριες της Ελλάδας και όσοι την έχουν δει live πάνω σε κάποια σκηνή συμφωνούν πως είναι άκρως καθηλωτική.

Παρόλο που στην καθημερινότητά της δεν της αρέσει να προκαλεί, πάνωσ τη σκηνή φαίνεται να μεταμορφώνεται. Η ΄διια μίλησε στο περιοδικό «People» για το πώς νιώθει όταν ανεβαίνει πάνω σε μια σκηνή.

«Μου άρεσε η μουσική, μου άρεσε να χορεύω, μου άρεσε η υποκριτική, το σινεμά, το θέατρο, τα μιούζικαλ, οτιδήποτε είχε να κάνει με το performing σε ένα stage. Όταν ανέβαινα στη σκηνή, είχα θράσος, με την καλή έννοια. Δεν είχα καμία ανασφάλεια. Το θράσος δεν σημαίνει απαραίτητα να είσαι σέξι, το σέξι βγαίνει από μόνο. Γιατί, όταν το προσπαθείς, το αποτέλεσμα μπορεί να είναι και λίγο πρόστυχο. Εγώ ήμουν θρασύς, με την έννοια πως δεν είχα κόμπλεξ, δεν ντρεπόμουν. Έτσι, κατάλαβα πως αυτό είναι για μένα. Θυμάμαι πως, όταν ανέβηκα πρώτη φορά στη σκηνή των Mad Awards, το 2010, με τον Chica Bomb και έναν τεράστιο καλλιτέχνη, τον Dan Balan, δεν ντρεπόμουν, δεν φοβόμουν. Δεν έλεγα “Θεέ μου, τώρα τι θα γίνει!”. Ήταν όνειρο της ζωής μου να πάω στα Mad VMA και είπα “τώρα που ήρθα εδώ, τώρα θα δείτε”».

Η ίδια αποκαλύπτει πως λατρεύει να την τραβάνε βίντεο από τις πρόβες και μετά να τα μελετάει μόνη της στο σπίτι: «Στο κινητό μου μπορεί να έχω και εκατό βίντεο. Τα βράδια στο σπίτι κάθομαι και μελετάω τις χορογραφίες. Μπορεί να υπάρχουν κινήσεις που δεν έχει προλάβει να μου δείξει ο χορογράφος και την άλλη μέρα να τις κάνω και να μου λέει “μα καλά, πώς το έμαθες;”. Είμαι τελειομανής και δεν επιτρέπω στον εαυτό μου να κάνει λάθη.»