Ο Αντώνης Ρέμος εξομολογείται για πρώτη φορά πως μίλησε με τον πατέρα του λίγο πριν πεθάνει

0
0
Ο Αντώνης Ρέμος εξομολογείται για πρώτη φορά πως μίλησε με τον πατέρα του λίγο πριν πεθάνει

 

Σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές του συνεντεύξεις, ο Αντώνης Ρέμος «άνοιξε» την καρδιά του στον Τάσο Τρύφωνος και στην τελευταία εκπομπή της σεζόν «Τετ-α-Τετ», που θα προβληθεί σήμερα στις 22.00, έκανε αναδρομή στη γέννηση, τα πρώτα χρόνια της ζωής του στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας και τα καλοκαίρια στο Λαγκαδά, ενώ αναφέρθηκε πρώτη φορά στη δύσκολη σχέση με τον πατέρα του.

«Ήμουν πάντα μετανάστης, είτε ήμουν στην Ελλάδα, είτε στη Γερμανία. Δεν ένιωσα ποτέ το ρατσισμό στη Γερμανία. Υπάρχουν πολύ πιο ακραία φαινόμενα ρατσιμού στην Ελλάδα από ό,τι στη Γερμανία», παραδέχτηκε ο τραγουδιστής, σύμφωνα με το περιοδικό ΟΚ!

«Θεωρώ ότι δεν ήρθα στη ζωή για να είμαι αρχηγός, αλλά μαχητής», τόνισε στη συνέχεια, και εξομολογήθηκε, σχετικά με την τελευταία συνάντηση με τον πατέρα του: «Μετά το χωρισμό των γονιών μου, δεν είχα σχέση με τον πατέρα μου. Λίγο πριν πεθάνει, ένας φίλος μου με πήρε τηλέφωνο και μου είπε: “Ο πατέρας σου πεθαίνει και θέλει να σε δει”. Πήγα, τα είπαμε, αφήσαμε το παρελθόν πίσω μας, ήρθε και η μητέρα μου. Δεν θα φύγει από τη μνήμη μου ότι είδα τον πατέρα μου και τη μητέρα μου μαζί στον ίδιο χώρο ύστερα από 30 ολόκληρα χρόνια».

Ακόμα, ο Αντώνης Ρέμος αναφέρθηκε και στους τέσσερις μήνες ευτυχίας, που βιώνει, μετά τον ερχομό της κόρης του στις 14 Φεβρουαρίου: «Ευτυχώς, ενώ ξεκίνησε η μικρή με τη φωνή της Υβόννης και τα δικά μου χαρακτηριστικά στο πρόσωπο, τώρα έχει γίνει το αντίθετο. Μοιάζει στη μαμά της και έχει καλή φωνή». Όσο για τον πολυσυζητημένο –επικείμενο;- γάμο του καταλήγει με νόημα: «Σίγουρα θα πάμε στην εκκλησία για τα βαφτίσια. Το άλλο θα το δούμε…».