Αλεξάνδρα Κατσαΐτη: Η στιλίστρια των celebrities κρίνει το στιλ των Μενεγάκη, Σκορδά, Κορομηλά και άλλων!

1
3
Αλεξάνδρα Κατσαΐτη Η στιλίστρια των celebrities κρίνει το στιλ των Μενεγάκη Σκορδά Κορομηλά και άλλων

Η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη είναι ο άνθρωπος που επιμελείται το στιλ πολλών επώνυμων κυριών της εγχώριας σοουμπίζ, όπως της Τάμτα, της Δέσποινας Βανδή και της Φαίης Σκορδά.

Η γνωστή στιλίστρια μίλησε στο περιοδικό You για τις καλοντυμένες και τις κακοντυμένες της showbiz. Αν και απάντησε διπλωματικά για το ποιες θεωρεί κακοντυμένες και πιο καλοντυμένες επώνυμες στην Ελλάδα «επειδή δουλεύω με αρκετές γυναίκες του χώρου δεν το θεωρώ ευγενικό να υποδείξω κακοντυμένες. Θα σου πω μερικές καλοντυμένες, εξαιρουμένων των κοριτσιών που συνεργάζομαι. Μου αρέσουν η Κατερίνα Γκαγκάκη, η Πόπη Τσαπανίδου, η Κατερίνα Λέχου, που είναι δυναμικές, σύγχρονες και επαγγελματίες, συνδυάζοντας απλότητα και στυλ», στη συνέχεια αποκάλυψε την άποψη της για μερικές από αυτές.

Ελένη Μενεγάκη: Είναι ένας άνθρωπος που δεν μπορεί κανείς να κρίνει, γιατί ο κόσμος την έχει βάλει στην κορυφή, επειδή πολύ απλά είναι ο εαυτός της και την αγαπάει γι’ αυτό ακριβώς. Δεν αντιγράφει κανέναν, φοράει ό,τι της φτιάχνει τη διάθεση! Αυτό πρέπει να κάνουμε όλες. Δεν είναι τυχαίο που ό,τι βάζει γίνεται ανάρπαστο. Σημαίνει ότι πάρα πολλές γυναίκες ταυτίζονται.

Φαίη Σκορδά: Eίναι το απόλυτο παράδειγμα προς μίμηση αφού δούλεψε την εικόνα της έξυπνα και εξελίχθηκε. Δεν αφέθηκε στα πράγματα που της φόρεσαν αρχικά.

Μαρία Μπεκατώρου: Η Μαρία είναι ένα κορίτσι πολύ αυθόρμητο και αληθινό. Δεν υποδύεται τίποτα. Φοράει αυτό που την κάνει χαρούμενη – είτε σωστό είτε λάθος.

Ρούλα Κορομηλά: Η Ρούλα χαρακτηρίζει μια εποχή ολόκληρη και μαζί και τη δική μου καριέρα, γιατί μ’ εκείνη έκανα τα πρώτα μου βήματα στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, στην πρώτη εκπομπή του «Πρωινού Καφέ». Της βγάζω το καπέλο για την αυτοπεποίθηση και την εξυπνάδα της στο κομμάτι της εμφάνισης, γιατί ήξερε ποιο είναι το δυνατό της σημείο –τα πόδια της– και το τόνιζε όσο έπρεπε. Ό,τι, δηλαδή, πρέπει να κάνουμε όλες.

newest oldest most voted
Notify of
θ
Guest
θ

Σκορδά και Μπεκατώρου έχουν στιλ τηλεπερσόνας δεκαετίας του @@@0 και την πιο δεύτερη απόχρωση στα μαλλιά. Η μόνη που μπορώ να σκεφτώ με στιλ στην ελληνική τηλεόραση είναι η@@@