Δημοψήφισμα 2015: Η Βανδή με μαγιό bikini, βγάζει φωτό για να ξεχνά τον πόνο

2
135
Δημοψήφισμα 2015 Η Βανδή με μαγιό bikini βγάζει φωτό για να ξεχνά τον πόνο νέες φωτό

Για να καταλάβετε τι ακριβώς εννούμε καλό είναι να διαβάσετε και τις προηγούμενες αναρτήσεις μας! 

 

Εν είναι καθόλου κακό να έχει. Δεν τα κλεψε! Αλλά από κείνο το σημείο, μέχρι να δημοσιεύει πολιτικά κείμενα, στα οποία δηλώνει και…ομοιοπαθούσα επηρρεασμένη από την κρίση και να φτάνει στο σημείο να μας ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ τι να ψηφίσουμε, απέχει πολύ. Ας ανταλάξουμε τα υπάρχοντα μς με τη Δέσποινα και μετά το ξαναβλέπουμε…που θέλει να κατευθύνει και την κοινή γνώμη!

 

 Είχε πάει στο Λαγονήσι resort εκείνη τη μέρα με τη Πόρσε τζιπάρα της. Να σκουπίσει τον ιδρώτα της στις τεράστιες ξαπλώστρες. Μ ετσιγαράκι μπυρίτσα και ξάπλα. Για να πάνε τα φαρμάκια κάτω!!! Οι φωτό τα λένε όλα. Καλύτερα να βουτάμε το μαυλό στη γλώσσα μας εμείς οι τραγουδιστές της φιλοσοφικής!

 

Tο να τοποθετείται πολιτικά είναι δημοκρατικό της δικαίωμα. Το ίδιο δικαίωμα έχουμε και μεις να κάνουμε σκέψεις παρατηρώντας τον λιτό τρόπο ζωής της! Θα διαβάσατε χθες το κείμενο που δημσίευσε και μεις ανανδημοσιεύσαμε. Έκανε τεράστιο πρόλογο περί ενωμένης Ελλαδας για να καυταλήξη τελικά να σου προτείνει αυτό που δεν θεωρούσε σωστό στην αρχή του κειμένου της! Πόσο κολάνε τα όσα υποστηρίζει με τα όσα …ζει; Όσοι δεν το έχετε διαβάσει, μπορείτε, στο freegossip. Μετά, αν θέλετε, ξαναδείτε τις φετεινές φωτό, τραβηγμένες στις αρχές Ιουνίου.

σημ. Έχουμε και..μεταγενέστερες!!!

newest oldest most voted
Notify of
ε
Guest
ε

μαλλον επεσε συρμα να κινητοποιησει το φαν κλαμπ της και ο αντρας τους αεκτζηδες

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Guest
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

ΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ Η @@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@…. ΟΠΩΣ Η ΙΔΙΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ,ΜΗΠΩΣ ΧΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ Η ΜΗΠΩΣ ΔΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΙ ΑΛΛΑ??? ΔΕ ΤΑ ΚΛΕΨΕ ΒΕΒΑΙΑ Η ΚΟΠΕΛΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΙ ΜΑΓΚΙΑ ΤΗΣ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙ,ΑΛΛ