Το ξέσπασμα του Μενιδιάτη: «Οι ψεύτες του σήμερα και οι τελειωμένοι του χτες μου ζητάνε να πάρω θέση»

4
0
Το ξέσπασμα του Μενιδιάτη Οι ψεύτες του σήμερα και οι τελειωμένοι του χτες μου ζητάνε να πάρω θέση

Πολλοί είναι οι Έλληνες επώνυμοι που παίρνουν θέση και λένε ανοιχτά τι γνώμη τους για το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου. Ένας απ’αυτούς είναι και ο Χρήστος Μενιδιάτης, ο οποίος καλείται στα 41 του, όπως αναφέρει, να πάρει μια απόφαση για το μέλλον των παιδιών του.

«Στη ζωή μου δεν υπήρξα ποτέ οπαδός του όχι και του ναι, του άσπρου και του μαύρου, του όλα ή τίποτα. Πάντα προσπαθούσα να βρίσκω λύσεις στη ζωή μου κάνοντας και υποχωρήσεις χωρίς ποτέ όμως να ταπεινώνω την αξιοπρέπεια μου. Ξαφνικά την τελευταία εβδομάδα οι ψεύτες του σήμερα και οι τελειωμένοι του χτες μου ζητάνε να πάρω θέση με μία λέξη… ΝΑΙ ή ΟΧΙ. Να πάρω θέση όχι για το δικό μου το μέλλον αλλά για το μέλλον των παιδιών μου. Έχω ήδη κλείσει τα 41 μου χρόνια και δύο συναισθήματα δεν είχα νιώσει ποτέ στη ζωή μου έως τώρα …ζήλια και φόβο. Τώρα δε σας κρύβω ότι φοβάμαι. Φυσικά δε φοβάμαι για μένα αλλά για τα παιδιά μου. Και όποιος λέει ότι δε φοβάται ή τα έχει χάσει όλα στη ζωή του ή δε ξέρει που πατάει και που βρίσκεται…. Την απόφαση μου την πήρα μόλις πριν λίγο (δε σας αφορά ποια είναι αυτή). Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν κάτι πάει στραβά και δε μπορώ να δώσω (από δικά σας λάθη) στα παιδιά μου τα απολύτως απαραίτητα τότε την γ@μης@τε…. Και οι νυν και οι πρώην … Καληνύχτα σας» έγραψε ο τραγουδιστής εμφανώς εκνευρισμένος με την κατάσταση που επικρατεί.

newest oldest most voted
Notify of
μαρακ
Guest
μαρακ

ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΗΦΙΖΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΜΩΣ ΑΡΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ

Ράνια
Guest
Ράνια

ΘΕΟΣ…………………………………………

η
Guest
η

Σωστός…

κ.γ
Guest
κ.γ

Έτσι πρεπει. Τα βαζεις κατω και τα ζυγιζεις πια ειναι τα υπερ πια ειναι τα κατα. Θα πρεπει να μην ακουμε τους παπαγαλους αλλα το ενστικτο μας.