Αντώνης Ρέμος για το Δημοψήφισμα: “Όση μαγκιά και να πουλάμε, έρχονται δύσκολες μέρες!”

10
5
Αντώνης Ρέμος για το Δημοψήφισμα Όση μαγκιά και να πουλάμε έρχονται δύσκολες μέρες
“Απόψε ας είναι μια παρένθεση αυτή η βραδιά. Σε λίγες μέρες θα πάρουμε μια απόφαση όλοι. Να πούμε ένα ΝΑΙ ή ένα ΟΧΙ. Εγώ θα ήθελα να πούμε και ένα γιατί. Γιατί χωριστήκαμε σε “ναι” και “όχι”!”, είπε χαρακτηριστικά σε συναυλία του ο Αντώνης Ρέμος, ενόψει του δημοψηφίσματος.
 
Ο γνωστός τραγουδιστής τάχθηκε κατά του δημοψηφίσματος, αλλά ανέφερε: “Ό,τι και να ψηφίσουμε θα είναι σωστό την Κυριακή. Όλοι είμαστε αδέλφια, αλλά κατηγορώ αυτούς που μας έφεραν ως εδώ να αποφασίσουμε με ένα ναι ή ένα όχι. Όποιος έχει μαγκιά παίρνει μια απόφαση… Εγώ τις αποφάσεις μου της έχω πληρώσει μέχρι τελευταίας δεκάρας, με πολύ αίμα. Ας αναλάβουμε όλοι την ευθύνη, αλλά όχι με δημοψήφισμα!”.
 
Και πρόσθεσε: “Ο Θεός να βάλει το χέρι του και να μας σώσει… Τα χειρότερα ήρθαν και φοβάμαι πως όση μαγκιά και να πουλάμε, έρχονται δύσκολες μέρες”.
newest oldest most voted
Notify of
Τρας
Guest
Τρας

Με τα δόντια κρατιέται να μην πει ναι το επιχείρημα του γιατί να κάνουμε δημοψήφισμα έχουν οι οπαδοί του ναι

/
Guest
/

εξαρτωμαι μονο απο το θεο αυτος εχει τα ηνια.

ναι
Guest
ναι

αν εξαρτασαι απο τα λεφτα της ευρωπης ψηφισε ναι οπως σου ζητανε οι ευρωπαιοι.αν θες οχι μην παρακαλας την ευρωπη για δανεια μετα.φαε ριζες

ναι
Guest
ναι

σε οσους εχουν μυαλο@@@> ναι

ΝΑΙ
Guest
ΝΑΙ

Ο Ρεμος και λιγα λεει. Ο Τσιπρας εχει καταλαβει το λαθοσ του. Επισηςς. Τα @@@@@@ ευρωπ.κρατη ΕΚΤ ΚΑΙ @@@ΝΚΕΡ εχουν @@@καθαρισει ότι για αυτους δεν είναι το ιδιο το ΝΑΙ και το ΟΧΙ.

χρέος
Guest
χρέος

αν δεν πουλαγαν καποτε μαγκια καποιοι ελληνες τωρα θα μιλαγες τουρκικα.δε ντρεπεσαι;;

Κ
Guest
Κ

Διαφορετικά, ας μη ξαναδιαμαρτυρηθούμε οτι μας κάνουν ό,τι θέλουν. Πάρτε θέση, @@@κάθαρη. Παίζεται το μέλλον όχι μόνο για την επόμενη εβδομάδα, αλλά και των επόμενων γεννιών…

Κ
Guest
Κ

Είναι λάθος να πιστεύουμε πως είτε ναι είτε όχι, δε θ’αλλά@@@ι κάτι. Πρέπει να ακουστεί ένα μήνυμα, όσο γίνεται πιό βροντερό.

Κ
Guest
Κ

Παίρνει θέση, απλά δε τολμάει να την πει @@@κάθαρα… Σιγά να μην εκτεθεί@@@@@@@@@ Για μιά φορά έχουμε την ευκαιρία μας να πούμε @@@κάθαρα τι θέλουμε, μη το σπαταλάμε, δε θα μας ξαναδοθεί η ευκαιρία.

αγαθο
Guest
αγαθο

δεν παιρνεις ομως θεση.