Έφερε πρόσφατα στον κόσμο το δεύτερο παιδί της και μας δείχνει την πολύ αδυνατισμένη σιλουέτα της

1
6
Έφερε πρόσφατα στον κόσμο το δεύτερο παιδί της και μας δείχνει την πολύ αδυνατισμένη σιλουέτα της

Μόλις λίγες εβδομάδες πριν η διάσημη star έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της και τώρα μοιράζεται μαζί μας προσωπικές της φωτογραφίες.

Μιλάμε φυσικά για την Hilaria Baldwin, σύζυγο του χολιγουντιανού ηθοποιού Alec Baldwin. Η Hilaria είχε αποφασίσει κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της να μοιράζεται με τους followers της φωτογραφίες ώστε να δείχνει το πώς αλλάζει το σώμα της γυναίκας σε αυτή την όμορφη περίοδο της ζωής της.

Η ίδια διατηρεί δικό της studio yoga και όπως καταλαβαίνεται ήταν φυσικό να προσέχει την διατροφή της και να γυμνάζεται την περίοδο της εγκυμοσύνης. Δυο εβδομάδες μετά την γέννα μοιράστηκε με τους followers της μια φωτογραφία στην οποία δείχνει το πώς είναι το σώμα της αυτή τη στιγμή. Αυτό που ήθελε να δείξει στις γυναίκες είναι πως αν τρέφεσαι σωστά και γυμνάζεις το σώμα σου, εκείνο θα επανέλθει πολύ σύντομα. Και όπως φαίνεται και από την φωτογραφία, εκείνη τα έχει ήδη καταφέρει.

Στην φωτογραφία βέβαια βλέπουμε και την μεγάλη κόρη της, την ενάμισι έτους Carmen η οποία μάλλον κατανοώντας το επίτευγμα της μαμάς της δείχνει και αυτή πολύ χαρούμενη. Σίγουρα αυτό που έχει κάνει ολόκληρη την οικογένεια ευτυχισμένη είναι ο ερχομός του μικρού Rafael Thomas.

newest oldest most voted
Notify of
ΒΡΜΚΛ
Guest
ΒΡΜΚΛ

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ. ΗΛΙΘΙΑ ΑΤΟΜΑ