Το ξέσπασμα της Δημητρίου για τον κατά 30 χρόνια νεότερο σύντροφό της και γιο βουλευτή

3
2
Το ξέσπασμα της Δημητρίου για τον κατά 30 χρόνια νεότερο σύντροφό της και γιο βουλευτή

Ζευγάρι ήθελαν τα δημοσιεύματα την Άντζελα Δημητρίου με τον Αποστόλη Ρομπόπουλο,γιο του γνωστού βουλευτή. Με αφορμή τις διακοπές τους στη Μύκονο πέρυσι το καλοκαίρι, πολλοί έσπευσαν να πούνε ότι κάτι συμβαίνει με την τραγουδίστρια και τον κατά τριάντα χρόνια νεότερο της άντρα. Η Άντζελα Δημητρίου σε συνέντευξή της στο «ΕΓΩ» απάντησε σε όλους αυτούς που έκαναν λόγο για σχέση.

Είχε ακουστεί ότι είσαι με έναν άντρα 30 χρόνια μικρότερό σου.

«Είχε κυκλοφορήσει η φήμη ότι είμαστε μαζί με τον Απόστολο Ρομπόπουλο, που ο πατέρας του είναι ο πρώην βουλευτής και ότι αυτός θα μου άνοιγε και καλά μαγαζί. Έχω εγώ ανάγκη,καρδιά μου, από τον οποιοδήποτε Ρομπόπουλο να μου ανοίξει μαγαζί; Καταρχήν αυτό είναι ψέμα. Δεν βγήκα ποτέ να μιλήσω γιατί ξέρεις πως είναι τα κανάλια. Μας είδαν με παρέα όταν πήγαμε στη Μύκονο για δυο μέρες. Άρχισαν να λένε «Πήγε ο Ρομπόπουλος στις «Μαργαρίτες»-στο μαγαζί που εμφανιζόμουν. Δεν ήρθε ποτέ. Είχε πάει να δει τον Ρέμο και εγώ ήμουν στη δουλειά μου. Δεν ήθελα να βγω να μιλήσω γιατί είναι ένα πολύ καλό παιδί, που ένιωσε δέος με ένα μύθο, με τη γυναίκα που λέγεται Άντζελα Δημητρίου. Που είναι το κακό; Γιατί τους πειράζει αυτό και δεν τους ενοχλεί ο εβδομηντάχρονος που έχει σχέση με μια εικοσάρα; Δηλαδή εγώ γιατί να μην τα έχω με έναν τριαντάρη; Άμα γουστάρω και μπορώ θα τον έχω».

newest oldest most voted
Notify of
μπραβ
Guest
μπραβ

γεια σου ρε ατζελαρα,αγραμματη αγραμματη αλλα την μπηχτη για τον @@@ ποτ τραβιεται με την @@@σιρικα την πετα@@@ς,γιαυτο σε @@@σταρω,γιατι δεν κολωνεις

βοιδι
Guest
βοιδι

Φυσικα και εχεις αναγκη μωρη..τζαμπατζου.παντα ειχες αναγκες απο χορη@@@ς και οσο για τον μικρο..σε ειδαμε αε φωτο περυσι που χαριεντοζοσαστε.αιντε..βλημα.

Απόστ
Guest
Απόστ

Άτζελα ακουσε κατι. εισαι βλημα με περικεφαλεα