Ειρήνη Χειρδάρη (σεξολόγος): Παντρεύτηκε 15χρονο Βραζιλιάνο και έμεινε μαζί του 9 χρόνια!

5
104
Ειρήνη Χειρδάρη σεξολόγος Παντρεύτηκε 15χρονο Βραζιλιάνο και έμεινε μαζί του 9 χρόνια

«Η Ελλάδα προέκυψε από την Ειρήνη Χειρδάρη. Ήμουν διακοπές στη Βραζιλία και σκεφτόμουν που να πάω και τότε είχα γνωρίσει την Ειρήνη. Ερωτευτήκαμε, μείναμε αρκετό καιρό μαζί στη Βραζιλία, μετά έπρεπε να γυρίσει για τη δουλειά και μου έκανε την πρόταση. Στην αρχή δεν ήξερα, γιατί δεν ήθελα να πάω κάπου που δεν πίστευα πως ήταν οικονομικά σταθερή η χώρα. Ήθελα να πάω κάπου που θα βρω δουλειά και θα είναι καλά. Τελικά ήρθα και έκατσα εννιά χρόνια.

Με την Ειρήνη παντρευτήκαμε, περνάγαμε πολύ καλά και για αυτό χωρίσαμε και πολύ καλά. Με την Ειρήνη είχαμε μία πολύ ήσυχη και φιλική σχέση και αποφασίσαμε για δικούς μας προσωπικούς λόγους να χωρίσουμε και έμεινα εδώ επειδή μου άρεσε, ήταν ωραία.

Στη Βραζιλία γενικά φεύγουμε και πιο νωρίς από το σπίτι. Στα 20, 21, 22 ή παντρεύτηκες ή έφυγες από το σπίτι. Ακόμα και στην ίδια πόλη, δύσκολα θα μένεις με τους γονείς σου. Όταν έφυγα από το σπίτι στα 15 δεν ήταν παράξενο. Τότε στα 15 παντρεύονταν κιόλας. Ήταν κάτι φυσιολογικό για μένα ο γάμος. Όλοι λένε πως παντρεύτηκες τόσο μικρός. Είναι πολύ φυσιολογικό για μένα. Ήμουν 18- 19.»

newest oldest most voted
Notify of
@@@@@@@@@
Guest
@@@@@@@@@

αφου λεει οτι ηταν δεκαοκτω δεκαεννια το δεκαπεντε που το ειδατε βρεεεεε;

Θ
Guest
Θ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΕΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΨΗ

ΡΒ
Guest
ΡΒ

…των ισσοροπιων σου. Γι’αυτο σου λεει, ολα ε@@@ρεπωνται στο ΣΕΞ.

ΡΒ
Guest
ΡΒ

Πω πω ΞΕΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΙΑΣΜΑ, ο κοσμος. Οταν οι φαντασιωσεις χτυπανε κοκκινο φτανει ο ανθρωπος σε πολλα ερωτικα ακρα. Αν ικανοποιησεις επαρκως το γεννητικο σου οργανο, εχεις κερδισεις το εννενηνταεννια, εννια τοις εκατο των

σιδερ
Guest
σιδερ

αα