Κώστας Αποστολάκη: «Είμαι φουλ ερωτευμένος με την Πηνελόπη»! Τι λέει για τον γάμο;

4
1
Κώστας Αποστολάκη Είμαι φουλ ερωτευμένος με την Πηνελόπη Τι λέει για τον γάμο
Για την αγαπημένη του, Πηνελόπη Πλάκα μίλησε ο ηθοποιός Κώστας Αποστολάκης και παραδέχτηκε πόσο πολύ ερωτευμένος είναι μαζί της. Ο ηθοποιός  αποκάλυψε επίσης αν συγκατοικούν, αλλά και αν σκέφτεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.
 
«Έχουμε ο καθένας το δικό του σπίτι στον Λυκαβηττό-μένουμε πολύ κοντά -και περνάμε μαζί τα μισά βράδια της εβδομάδας. Κρατάμε ο καθένας την… έδρα του, από άποψη. Το είχαμε συζητήσει από την αρχή. Έχουμε την αυτονομία μας κι όταν θέλουμε είμαστε μαζί! Όσο για σχέδια επισημοποίησης μας, τι να σας πω; Δεν κάνουμε σχέδια γάμου, κάνουμε σχέδια για διακοπές που τις έχουμε ανάγκη» είπε χαρακτηριστικά στη «Reallife».
 
Και συμπλήρωσε: «Περνάμε τέλεια μαζί, είμαι φουλ ερωτευμένος με αυτό το υπέροχο κορίτσι και απολαμβάνουμε αυτό που έχουμε, χωρίς να κάνουμε μακροπρόθεσμα σχέδια».
 
Τέλος εξομολογήθηκε ότι έχει ήδη γνωρίσει τους γονείς της Πηνελόπης, όταν είχαν ανέβει στην Θεσσαλονίκη για παραστάσεις και έχουν εξαιρετική σχέση.
newest oldest most voted
Notify of
ΜΑΝΕΤ
Guest
ΜΑΝΕΤ

«ΧΩΡΙΣ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ ΣΧΕΔΙΑ» ΤΑ ΕΙΠΕ Ο@@@ ΑΠΛΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΧΑΖΟΤΕΚΝΟ ΜΕ ΤΗ ΧΑΖΟΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΘΑ ΤΟ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΤΟ ΧΑΒΑΛΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ

@@@
Guest
@@@

ΤΙ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΣΤΟΥΣ @@@ΥΣ ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

Δ
Guest
Δ

ΤΙ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΣΤΑ ΚΟΥΣΑΛΑ ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

λ
Guest
λ

εισαι φουλ @@@ας βασικα.