Πού θα ψηφίσουν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, οι αρχηγοί των κομμάτων και πολιτικοί της χώρας

2
4
Πού θα ψηφίσουν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας οι αρχηγοί των κομμάτων και πολιτικοί της χώρας

Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα ψηφίσει στο 661ο εκλογικό τμήμα [14ο εκλογικό διαμέρισμα του 6ου Διαμερίσματος του Δήμου Αθηναίων], στο κτίριο των 27ου και 30ου Δημοτικών Σχολείων Αθηνών, το οποίο βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Κερκύρας, Κασταλίας και Χιλιανδαρίου [είσοδος από Χιλιανδαρίου]. Ο Πρωθυπουργός θα προσέλθει στο εκλογικό τμήμα στις 10:00.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, θα ψηφίσει  μεταξύ 10:30 και 11:00 στο 2ο Γυμνάσιο Χαϊδαρίου (Επαύλεως & Αναγεννήσεως). 

Στο 2o Γυμνάσιο Ν. Ιωνίας (397o εκλογικό τμήμα), στις 10.30 το πρωί θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα ο γενικός γραμματέας της Κ.Ε. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.
O πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα, στις 10:00 στη Γλυφάδα, στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Γλυφάδας – (Ελευθερίου Βενιζέλου και Αϊδινίου).
Από την πλευρά της, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά θα ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα στις 11.00 στο 100ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών, στις οδούς Πύρρας 15 & Ευρυδάμαντος.
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 12:00, στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο  8ο δημοτικό σχολείο Αμπελοκήπων (Σκεπάρνη 1 & Λεωφόρος Καλλιθέας).
Στο 320ο Εκλογικό Τμήμα (Γυμνάσιο Νέας Ερυθραίας, Λεωφόρος Ελευθερίου Βενιζέλου 173) θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Γιώργος Παπανδρέου, στις 7.00 το πρωί της Κυριακής.
Σε ό,τι αφορά στον πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς Θανάση Θεοχαρόπουλο, θα ψηφίσει για το δημοψήφισμα στις 10:30, στο 6ο Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Βέροιας (Καρατάσου 14), στο 132ο Εκλογικό Τμήμα.
Ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Νίκος Βούτσης θα ψηφίσει για το δημοψήφισμα, στις 9.30 το πρωί, στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Ερυθραίας και το 309ο εκλογικό τμήμα, που βρίσκεται στη Λεωφόρο Ελευθερίου Βενιζέλου.
Στο Αιγάλεω θα ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου. Συγκεκριμένα, θα ψηφίσει στο 4o Γυμνάσιο, (Σουλίου 35,  Εκλογικό Τμήμα  912ο στο 10ο Εκλογικό Διαμέρισμα).
Ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, θα ψηφίσει στις 9.30, στο 974ο Εκλογικό Τμήμα που βρίσκεται στην οδό Κοργιαλενίου 2, στους Αμπελόκηπους.
newest oldest most voted
Notify of
και
Guest
και

τελικα δεν γραφει που ψηφιζει ο πρ.της Δημοκρατιας

και
Guest
και

τι μας νοιαζει εμας ;