Το βίντεο Γερμανικής εκπόμπής που σαρώνει: Ο… Έλληνας ασθενής και η «θεραπεία» με το τσεκούρι (video)

2
3
Το βίντεο Γερμανικής εκπoμπής που σαρώνει Ο… Έλληνας ασθενής και η θεραπεία με το τσεκούρι video

Η ομάδα της εκπομπής του γερμανικού κρατικού δικτύου ZDF, Die Anstalt ξαναχτυπά και κάνει πάταγο: Με ένα νέο σκετς εξηγεί πού οδηγεί η εξαντλητική λιτότητα – στην οποία υιοθετούν εμμονικά το Βερολίνο και η Ευρώπη – την ήδη επιβαρυμένη ελληνική οικονομία.

Ο Γερμανός τραυματιοφορέας μεταφέρει το χειρουργικό κρεβάτι όπου κείτεται ο… Έλληνας ασθενής. Στη λογική «πονάει κεφάλι, κόβεις κεφάλι», οι… «σωτήρες» του ασθενούς, σε μία προσπάθεια να σώσουν τον άνθρωπο, επιστρατεύουν το πιο αποτελεσματικό «γιατρικό»: το τσεκούρι.

«Θα πονέσει λίγο» ενημερώνει ο «γιατρός» τον «ασθενή» και αφού του κόβει χέρια και πόδια, εκτιμά πως «με τα μέτρα αυτά ο ασθενής θα ξανασταθεί στα… πόδια του».

Τελικά, η θεραπεία «πετυχαίνει» – σύμφωνα με τη γερμανική αντίληψη της «εξυγίανσης» – όμως, ο ασθενής πεθαίνει. Το πτώμα του καλύπτεται με την ελληνική σημαία και ο παρουσιαστής εύγλωττα καταλήγει: «Αυτός είναι ο νεοφιλελευθερισμός: Δικαιολογούμε κάτι το οποίο δε λειτουργεί, με κάτι το οποίο δεν αληθεύει»!

newest oldest most voted
Notify of
Ε οχι
Guest
Ε οχι

Μας το λενε @@@καθαρα οτι μας δουλευουν και μεις νομιζουμε οτι θα μας σωσουν.Τελικα ειχε δικιο ο Βαρουφακης οτι αυτοι ειναι κολλημενοι στους κανονες τους ακομα κι αν δεν λε@@@ουρ@@@ν .

..
Guest
..

Και στην δική μας τηλεόραση κάνει διαγγελμα υπέρ του ‘ναι’ ο Σάκης. ΝΤΡΟΠΗ