Στο πλευρό των Ελλήνων η Νία Βαρντάλος: «Εύχομαι ο Θεός να τους ευλογήσει»

1
6
Στο πλευρό των Ελλήνων η Νία Βαρντάλος Εύχομαι ο Θεός να τους ευλογήσει

Το μήνυμα για τις κρίσιμες πολιτικοοικονομικές εξελίξεις της Ελλάδας.

Η Ελληνοκαναδέζα ηθοποιός και παραγωγός Νία Βαρντάλος, η οποία έγινε ευρέως γνωστή με την ταινία «Γάμος αλά Ελληνικά», δείχνει την στήριξη της στην Ελλάδα και τους Έλληνες, μέσα από την επίσημη σελίδα της στο Facebook.

Η ίδια, δηλώνοντας περήφανη για την καταγωγή της, τονίζει πως είναι δίπλα στη χώρα μας και στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες, με την έλλειψη ρευστότητας η οποία «απειλεί» εκατομμύρια νοικοκυριά.

«Ως Ελληνίδα (και μία πολύ υπερήφανη Ελληνίδα), έχω αντιμετωπίσει σχόλια όπως «έπρεπε να έχουν πληρώσει τους φόρους τους». Η άγνοια ενός τέτοιου σχολίου είναι ξεκάθαρα ενοχλητική και η επιλογή της άγνοιας βοηθάει στο να μην αμβλύνονται οι καταστάσεις. Ήλπιζα ότι η κοινωνία δεν είχε καταπιεί όσα λένε τα κουρασμένα Μέσα που διαδίδουν ψευδείς πληροφορίες. Η Ελλάδα είναι μία πανέμορφη χώρα με σκληρά εργαζόμενους ανθρώπους, τόσο αξιαγάπητους που θα σε προσκαλέσουν στο σπίτι τους και θα σου δώσουν και το κρεβάτι τους. Σας παρακαλώ μην κρίνετε τους ανθρώπους της χώρας από τις πράξεις της κυβέρνησης. Μακάρι ο Θεός να ευλογήσει τους Έλληνες», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε την ανάρτησή της:

newest oldest most voted
Notify of
βοσκό
Guest
βοσκό

άντε μωρή κλασμένη κότα ο πατριάρχης είσαι? παλιογίδα