Το απίστευτο mail από PR του εκδοτικού οίκου που συνεργάζεται ο Βαρουφάκης 3 ώρες μετά την παραίτησή του: Τον χαρακτηρίζει τον «πιο κουλ, χαρισματικό και ευφυή υπουργό οικονομικών»!

1
148
Το απίστευτο mail από PR του εκδοτικού οίκου που συνεργάζεται ο Βαρουφάκης 3 ώρες μετά την παραίτησή του Τον χαρακτηρίζει τον πιο κουλ χαρισματικό και ευφυή υπουργό οικονομικών

Η δημοσιογράφος της Wall Street Journal, Matina Stevis (κάνει οικονομικό ρεπορτάζ για την Αφρική με έδρα στο Ναϊρόμπι, ενώ μέχρι πρόσφατα είχε έδρα τις Βρυξέλλες και κάλυπτε την κρίση στην Ευρωζώνη), 3 ώρες μετά την παραίτηση του Γιάνη Βαρουφάκη, έλαβε ένα μέιλ που την άφησε άφωνη και αποφάσισε να δημοσιοποιήσει στο wall της στο facebook.

«3 ώρες μετά την παραίτηση του Έλληνα Υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη έλαβα αυτό το email από το PR της εκδοτικού οίκου από όπου εκδίδονται τα βιβλία του. Τα σχόλια δικά σας. Το δημοσιοποιώ για να μπορείτε και εσείς να το μοιραστείτε. Σημείωση: Το post έχει επιμεληθεί για να διορθωθεί το γεγονός πως το email ήρθε από τον Public Relations manager του εκδότη του κ. Βαρουφάκη και όχι το γραφείο τύπου του ιδίου.

″Γεια σας,
Ελπίζω να είστε καλά
Σε συνέχεια της παραίτησης του Γιάνη Βαρουφάκη, πιθανότατα του πιο cool χαρισματικού και πιο ευφυούς υπουργού οικονομικών μέχρι σήμερα, (#MinisterofAwesome)- αναρωτιόμουν αν θα μπορούσα να σας φανώ χρήσιμος για θέματα σχετικά με εκείνον.
Αυτή την εβδομάδα κυκλοφορούμε μια νέα έκδοση του βιβλίου του The Global Minautor (θα βρείτε συνημμένο το δελτίο τύπου) με έναν πρόλογο του επικεφαλής του Channel 4 News στο οικονομικό ρεπορτάζ, Paul Mason.
Σκέφτηκα να έρθω σε επικοινωνία μαζί σας, σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε για κάτι από τα παρακάτω
· Απόσπασμα από το βιβλίο –είναι πολύ εύκολα και με ενδιαφέρον τρόπο γραμμένο- με πολύ υλικό που προβλέπει τη σημερινή κρίση στην ευρωζώνη και το χάος στα leveraged finance- και λύσεις για το πώς η Ευρώπη μπορεί να επιτύχει την αυτό-ίαση. Υπάρχει διαθέσιμο και απόσπασμα από τον πρόλογο του Mason.
· Ένα κείμενο ή ρετροσπεκτίβα πάνω στον Βαρουφάκη και/ή.τις ιδέες του όπως αποτυπώνονται στο βιβλίο –με μεγάλη χαρά να συζητήσουμε ιδέες ή να βοηθήσω αν χρειάζεται.]
· Προτάσεις για ανθρώπους που θα μπορούσαν να γράψουν για το Βαρουφάκη ή/και για το βιβλίο του –για παράδειγμα ένας από τους συγγραφείς, ο καθηγητής Steve Keen- είναι από τους πιο ομιλητικούς και ένθερμούς υποστηρικτές του Βαρουφάκη και θα μπορούσε να γράψει κάτι ιδιαίτερα διορατικό και σύντομο.
· Παρακαλώ μην διστάσετε να έρθετε σε επικοινωνία αν μπορώ να φανώ χρήσιμος με κάθε τρόπο.
· Με εκτίμηση Jon
· (σημείωση: το βιβλίο του Γιάνη Βαρουφάκη The Global Minotaur κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Zed Books το 2011)″

″Hi there,
I hope this email finds you well.
Following the resignation of Yanis Varoufakis – possibly the coolest, charismatic and most intelligent Finance Minister ever (‪#‎MinisterofAwesome) – I was wondering if I can help with features on him?
This week we are publishing a new edition of Varoufakis’s book The Global Minotaur (press release attached), with a new foreword by Channel 4 News Economics Editor Paul Mason (attached).
I thought I’d get in touch in case you were interested in any of the following:
• An extract from the book – the book is very accessibly and engagingly written – lots of material which predicts the current Eurozone crisis and chaos of leveraged finance – and solutions for how Europe can heal itself. Paul Masons foreword is also available for extract.
• A review or retrospective feature on Varoufakis and / or the ideas in the book – very happy to discuss ideas, or help at all if needed
• Suggestions for people who could write on Varoufakis and/or the book – for example one of our authors, Professor Steve Keen – has been a very vocal and articulate supporter of Varoufakis, and could write something very insightful and quick
Please don’t hesitate to get in touch if I can help in any way.
All best, Jon″».

newest oldest most voted
Notify of
Ε
Guest
Ε

Θα πουλησει τρελλα το βιβλιο….