Τρίτη 12 Μαΐου 2020, 21:30

Hit enter after type your search item

Άριελ Κωνσταντινίδη: Μιλάει πρώτη φορά για τον χωρισμό της από τον Τάκη Μαργαρίτη

/
/
imgΤρίτη 12 Μαΐου 2020, 21:30


Η Άριελ Κωνσταντινίδη το πρωί της Τρίτης μίλησε με ζωντανή σύνδεση μέσω Skype με την εκπομπή «Ευτυχείτε».


Η ηθοποιός αναφέρθηκε για πρώτη φορά στο διαζύγιό της από τον Τάκη Μαργαρίτη με τον οποίο χώρισε έπειτα από τέσσερα χρόνια γάμου και την απόκτηση δυο παιδιών.

«Ένα διαζύγιο για να ξεπεραστεί θέλει χρόνο, δεν καταλαβαίνω πώς είναι τα “βελούδινα” διαζύγια, οπότε δεν μπορώ να πω ότι έχω, είχα ή βιώνω, βίωσα κάτι τέτοιο. Αγχώνομαι πάρα πολύ! Ζούσα σε μια “ροζ φούσκα” και τώρα που είμαι μόνη μου, να μεγαλώνω δυο παιδιά, είμαι πολύ αγχωμένη, δηλαδή αν ήμουν από τους ανθρώπους που είχα κρίσεις πανικού, θα ήταν μια πολύ ωραία και απολύτως δικαιολογημένη ευκαιρία να έχω κρίσεις πανικού» είπε και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο επάγγελμα του ηθοποιού το οποίο περνά κρίση το τελευταίο διάστημα, «Το επάγγελμα του ηθοποιού βάλλεται πολλά χρόνια και ακόμη και στο συνάφι μας, είμαστε σχεδόν εχθροί με πάρα πολλά κόμπλεξ, με πολύ διαχωρισμό και μας εξαιρούν από τα αυτονόητα; Αυτό με έχει εξαγριώσει. Υπάρχει αυτή η απαξίωση της Τέχνης, είναι δυνατόν και το ανεχόμαστε τόσα χρόνια;»

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το freegossip.gr σας πηγαίνει παντού!

Leave a Comment

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :