Ροή ειδήσεων

Άρης Καβατζίκης: «Δεν υπήρχε δόλος να δημιουργήσουμε πρόβλημα στην κυρία Μενεγάκη»

Τι απαντά ο διευθυντής σύνταξης για το εξώδικο που έστειλε η παρουσιάστρια στο περιοδικό Hello;

Η Ελένη Μενεγάκη έστειλε εξώδικο στο περιοδικό «Hello» με αφορμή την δημοσίευση φωτογραφιών από το partyγενεθλίων της κόρης, Βαλέριας. Η παρουσιάστρια καταγγείλει ότι παραβιάζεται η προσωπική  ζωή της ίδιας και των ανήλικων παιδιών της καθώς οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν σε ιδιωτικό χώρο. H απόφαση του δικαστηρίου αθώωσε το περιοδικό.
Ο διευθυντής σύνταξης του περιοδικού, Άρης Καβατζίκης, μέσα από το «Πρωινό», μίλησε για το θέμα και διευκρίνισε πως δεν υπήρχε κανένας δόλος  εκ μέρους των εκδόσεων, της κ. Έλενας Μακρή Λυμπέρη αλλά και εκείνου.
«Θέλω να διευκρινήσω ότι δεν υπήρχε κανένας δόλος εκ μέρους των εκδόσεων, της κ. Έλενας Μακρή Λυμπέρη και εμένα, να δημιουργήσουμε πρόβλημα στον κ. Λάτσιο και στην κ. Μενεγάκη. Από τότε που ανέλαβα το περιοδικό τον Οκτώβρη, όλα τα περιοδικά παίζουν φωτογραφίες των παιδιών του ζευγαριού με πίξελ, θεωρήσαμε ότι ήταν κάτι αντίστοιχο. Δεν είχαμε καμία κακή πρόθεση, απλώς η άλλη πλευρά ίσως δεν αναλογίστηκε στις μέρες αυτές που περνάμε της κρίσης ότι ούτε δόλος υπήρξε, δηλώσαμε διαθέσιμοι να ζητήσουμε συγνώμη αν νομικά μας ζητηθεί κάτι τέτοιο -δεν μας ζητήθηκε», είπε χαρακτηριστικά.

Back to top button