Hit enter after type your search item
freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Άρης Λεμπεσόπουλος βιογραφικό! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά
Γέννηση 1 Μαΐου 1963 (59 ετών)
Αθήνα
Χώρα πολιτογράφησης Ελλάδα
Εκπαίδευση και γλώσσες
Μητρική γλώσσα Ελληνικά
Ομιλούμενες γλώσσες Ελληνικά
Πληροφορίες ασχολίας
Ιδιότητα ηθοποιός

Άρης Λεμπεσόπουλος: “Δεν ξέρω καμία πρωταγωνίστρια που να μην ήταν ερωμένη κάποιου”

Ο Άρης Λεμπεσόπουλος (Αθήνα, 1 Μαΐου 1963) είναι Έλληνας ηθοποιός του θεάτρου, της τηλεόρασης και του κινηματογράφου. Είναι κυρίως γνωστός για τον πρωταγωνιστικό ρόλο του στη δραματική σειρά εποχής του Mega Η αίθουσα του θρόνου.

Άρης Λεμπεσόπουλος βιογραφικό! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά 
Άρης Λεμπεσόπουλος βιογραφικό! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Άρης Λεμπεσόπουλος: «Την αγάπησα την τηλεόραση»

Στα 16 του χρόνια, αποφάσισε να ακολουθήσει την καριέρα του ηθοποιού. Έτσι, φοίτησε στη δραματική σχολή του Πέλου Κατσέλη.

Έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο θέατρο ως Δον Ζουάν το 1984. Έκτοτε, έχει συμμετάσχει κατά κύριο λόγο σε θεατρικά έργα, όπως: Ο Θαυματοποιός, Η Κυρία από τη θάλασσα, Τιτανικός, Κοκτέιλ Πάρτι, Δεσποινίς Τζούλια, Ο Δον Περλιμπλίν και η Μπελίσσα, Ο Κλήρος του Μεσημεριού, Ένας Σύζυγος, Επτά λογικές απαντήσεις, Το δάκρυ των χεριών, Τρεις Αδερφές, Ιωάννα στην πυρά, Φεγγάρι για καταραμένους, Μήδεια, Ο κουρέας της Σεβίλλης, Έντα Γκάμπλερ, Ο Βυσσινόκηπος, Αγριόπαπια, Λευκές Νύχτες, Το Μπλε Δωμάτιο, Μικροαστοί, Φάουστ, Πολύ Κακό Για Το Τίποτα.

Έπειτα από ολιγάριθμες τηλεοπτικές συμμετοχές, απέκτησε τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε μια από τις μεγαλύτερες και πιο επιτυχημένες παραγωγές εποχής της τηλεόρασης, την Αίθουσα του Θρόνου τη σεζόν 1998-1999 μέσα από την οποία έγινε ευρέως γνωστός. Ακολούθησαν αρκετές τηλεοπτικές παραγωγές όπως: Περί ανέμων και υδάτων, Ασθενείς και Οδοιπόροι, Επιφάνεια, Μυστικά και Λάθη, Η τελευταία παράσταση, Μείνε δίπλα μου.

Παράλληλα έχει ασχοληθεί και με ορισμένες παραγωγές στον κινηματογράφο.[1]

Φιλμογραφία
Τηλεόραση
Έτος Τίτλος Προγράμματος Κανάλι Ρόλος Σημειώσεις
1985-1986 Παγίδα ΕΡΤ Γιάννης Πρωταγωνιστικός Ρόλος
1992 Τμήμα Ηθών ΑΝΤ1 Ένα Επεισόδιο
1995-1996 Χαμένη Άνοιξη ΕΡΤ1 Μάνθος Πρωταγωνιστικός Ρόλος
1998-1999 Η αίθουσα του θρόνου MEGA Λουκάς Δελόγγης
2001-2002 Επιφάνεια Στέφανος
2002-2003 Ασθενείς και Οδοιπόροι ΕΡΤ1 Μαρίνος Δελλής

Άρης Λεμπεσόπουλος: «Ο Μίκης Θεοδωράκης δεν μου μιλούσε για τρία χρόνια»

Περί Ανέμων και Υδάτων MEGA Παύλος
2003-2004 Μυστικά και Λάθη ALPHA Κώστας Παπαδάκης
2005-2006 Μείνε δίπλα μου Γιώργος
Οι Μάγισσες της Σμύρνης MEGA
Σαν γλυκό του κουταλιού ANT1 Γιάννης
2006-2007 Η τελευταία παράσταση ALPHA Fred Weakman
Οι ιστορίες του αστυνόμου Μπέκα Ένα επεισόδιο
2007-2008 Κλεμμένη Ζωή ANT1 Φίλιππος
2022 Σκοτεινή Θάλασσα MEGA Μιχάλης ΔελλήςΆρης Λεμπεσόπουλος βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Άρης Λεμπεσόπουλος: «Μετά από αυτήν τη σειρά ήρθε μια παύση»

“Ενώ είχε κάνει επιτυχία, δεν έκανα αμέσως μετά τηλεόραση” δήλωσε ο Άρης Λεμπεσόπουλος.

Ο Άρης Λεμπεσόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στο Καλύτερα Δε Γίνεται και στη Ναταλία Αργυράκη και μίλησε για την πορεία του στην τηλεόραση και την παύση που έκανε μετά τη μεγάλη επιτυχία της σειράς, «Η αίθουσα του θρόνου».

«Ακόμα και τώρα μπορεί αν ρωτήσω κάποιον που είναι ο δρόμος και να μου πούνε α ήσασταν στην Αίθουσα του θρόνου. Το χαίρομαι και με συγκινεί γιατί ήταν μια ωραία συνάντηση ανθρώπων. Εγώ είχα θέατρο κι είχα την τάση να «την κάνω» αλλά επέμεναν» είπε ο Άρης Λεμπεσόπουλος.Άρης Λεμπεσόπουλος: «Ο Μίκης Θεοδωράκης δεν μου μιλούσε για τρία χρόνια»

Άρης Λεμπεσόπουλος βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

«Ενώ είχε κάνει επιτυχία, δεν έκανα αμέσως μετά τηλεόραση. Υπήρξε μια παύση και μια σιωπή. Ίσα ίσα ο επόμενος ρόλος ήταν δεύτερος κι όχι πρωταγωνιστικός. Το θαυμάζω να παίζει κάποιος μόνο πρωταγωνιστικούς ρόλος, έχει τις δυνατότητες και το background» συμπλήρωσε ο Άρης Λεμπεσόπουλος.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :