freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Άρης Λεμπεσόπουλος βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά Ά

Γέννηση 1 Μαΐου 1963 (58 ετών)
Αθήνα
Χώρα πολιτογράφησης Ελλάδα
Εκπαίδευση και γλώσσες
Μητρική γλώσσα Ελληνικά
Ομιλούμενες γλώσσες Ελληνικά
Πληροφορίες ασχολίας
Ιδιότητα ηθοποιός
Γνωστός για Η αίθουσα του θρόνου

Ο Άρης Λεμπεσόπουλος για τους γονείς του

Ο Άρης Λεμπεσόπουλος (Αθήνα, 1 Μαΐου 1963) είναι Έλληνας ηθοποιός του θεάτρου, της τηλεόρασης και του κινηματογράφου. Είναι κυρίως γνωστός για τον πρωταγωνιστικό ρόλο του στη δραματική σειρά εποχής του Mega Η αίθουσα του θρόνου.

Καριέρα
Στα 16 του χρόνια, αποφάσισε να ακολουθήσει την καριέρα του ηθοποιού. Έτσι, φοίτησε στη δραματική σχολή του Πέλου Κατσέλη.

https://www.youtube.com/watch?v=YX672CWePtA

Έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο θέατρο ως Δον Ζουάν το 1984. Έκτοτε, έχει συμμετάσχει κατά κύριο λόγο σε θεατρικά έργα, όπως: Ο Θαυματοποιός, Η Κυρία από τη θάλασσα, Τιτανικός, Κοκτέιλ Πάρτι, Δεσποινίς Τζούλια, Ο Δον Περλιμπλίν και η Μπελίσσα, Ο Κλήρος του Μεσημεριού, Ένας Σύζυγος, Επτά λογικές απαντήσεις, Το δάκρυ των χεριών, Τρεις Αδερφές, Ιωάννα στην πυρά, Φεγγάρι για καταραμένους, Μήδεια, Ο κουρέας της Σεβίλλης, Έντα Γκάμπλερ, Ο Βυσσινόκηπος, Αγριόπαπια, Λευκές Νύχτες, Το Μπλε Δωμάτιο, Μικροαστοί, Φάουστ, Πολύ Κακό Για Το Τίποτα. Έπειτα από ολιγάριθμες τηλεοπτικές συμμετοχές, απέκτησε τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε μια από τις μεγαλύτερες και πιο επιτυχημένες παραγωγές εποχής της τηλεόρασης, την Αίθουσα του Θρόνου τη σεζόν 1998-1999 μέσα από την οποία έγινε ευρέως γνωστός. Ακολούθησαν αρκετές τηλεοπτικές παραγωγές όπως: Περί ανέμων και υδάτων, Ασθενείς και Οδοιπόροι, Επιφάνεια, Μυστικά και Λάθη, Η τελευταία παράσταση, Μείνε δίπλα μου.

Παράλληλα έχει ασχοληθεί και με ορισμένες παραγωγές στον κινηματογράφο.[1]

Ο Άρης Λεμπεσόπουλος βρέθηκε στην εκπομπή The 2Night Show και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την επάνοδό του στην τηλεόραση μετά από δώδεκα ολόκληρα χρόνια.

“Αγαπώ την τηλεόραση, δεν την υποτιμώ καθόλου, πιστεύω στη δύναμή της. Οι μαυρόασπρες σειρές που έβλεπα με τη γιαγιά μου, ήταν ο λόγος που έγινα ηθοποιός” είπε αρχικά ο αγαπημένος ηθοποιός τον οποίο θα απολαμβάνουμε τη φετινή σεζόν μέσα από τη δραματική σειρά Σκοτεινή θάλασσα του Mega.

Ο ηθοποιός μίλησε και για τη μακρά απουσία του από την τηλεόραση: “Δεν έκανα κάτι τηλεοπτικό τα τελευταία 12 χρόνια. Δεν έχω τη ‘φυσικότητα’ που χρειάζεται, είναι γούστα, συμπάθειες και παρέες σ’ αυτή τη δουλειά… Οι δουλειές δεν υπήρχαν. Ήμουν άνεργος λόγω κρίσης”.

Με το χιούμορ που διαθέτει, ο Άρης Λεμπεσόπουλος είπε χαρακτηριστικά: “Δεν θέλω να με αγαπούν πια, θέλω να με αντιπαθούν, είναι πιο ζωντανό”.

Και συνέχισε μιλώντας για το επάγγελμα που έχει επιλέξει και υπηρετεί εδώ και χρόνια: “Είναι δύσκολο να επιβιώσεις σαν ηθοποιός. Αν δεν είχε η σύζυγός μου σταθερό μισθό, δεν ξέρω τι θα έκανα με δύο μικρά παιδιά”. Ο ίδιος τόνισε: “Δεν θα άλλαζα επάγγελμα. Θα ήθελα να πω στα παιδιά μου όταν μεγαλώσουν ότι εγώ υπήρξα σε αυτό το επάγγελμα με τις δυνάμεις μου, με τον δικό μου τρόπο”. Ο Άρης Λεμπεσόπουλος συνέχισε λέγοντας: “Έχω πει ελάχιστα ‘όχι’ γιατί έπρεπε να ζήσω από αυτό το επάγγελμα”.

Ο ηθοποιός επίσης συγκινημένος μίλησε για τον πατέρα του που έφυγε από τη ζωή ο οποίος είχε κρυφό πόθο να γίνει ο ίδιος ηθοποιός.

Μαρία Ναυπλιώτου βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

 

Φιλμογραφία
Τηλεόραση
Έτος Τίτλος Προγράμματος Κανάλι Ρόλος Σημειώσεις
1985-1986 Παγίδα ΕΡΤ Γιάννης Πρωταγωνιστικός Ρόλος
1992 Τμήμα Ηθών ΑΝΤ1 Ένα Επεισόδιο
1995-1996 Χαμένη Άνοιξη ΕΡΤ1 Μάνθος Πρωταγωνιστικός Ρόλος
1998-1999 Η αίθουσα του θρόνου MEGA Λουκάς Δελόγγης
2001-2002 Επιφάνεια Στέφανος

Άρης Λεμπεσόπουλος: «Ο Μίκης Θεοδωράκης δεν μου μιλούσε για τρία χρόνια»

2002-2003 Ασθενείς και Οδοιπόροι ΕΡΤ1 Μαρίνος Δελλής
Περί Ανέμων και Υδάτων MEGA Παύλος
2003-2004 Μυστικά και Λάθη ALPHA Κώστας Παπαδάκης
2005-2006 Μείνε δίπλα μου Γιώργος
Οι Μάγισσες της Σμύρνης MEGA
Σαν γλυκό του κουταλιού ANT1 Γιάννης
2006-2007 Η τελευταία παράσταση ALPHA Fred Weakman
Οι ιστορίες του αστυνόμου Μπέκα Ένα επεισόδιο
2007-2008 Κλεμμένη Ζωή ANT1 Φίλιππος
2022 Σκοτεινή Θάλασσα MEGA Μιχάλης ΔελλήςΆρης Λεμπεσόπουλος βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner