Hit enter after type your search item

Αρναούτογλου – Κανάκης: Πόσο “ΛΙΓΟΙ”, με ΤΟΣΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΙΡΑ!!!

/
/
img
Βρε μπας και είναι διαφημιστικό; Δεν είπες εσύ Γρηγόρη, πως δεν θ’ απαντήσεις στον Αντώνη επειδή σέβεσαι την κρίσιμη αυτή περίοδο που κόσμος πεθαίνει; Δεν είπες πως θ’ απαντήσεις σε όλα μετά το τέλος αυτής της περιόδου; Θα μας “κουφάνεις”; Μία μέρα κρατήθηκες μόνο;

Από τη μία, πόσοι ξέραμε ότι ο Κανάκης κάνει εκπομπή στο youtube; Τώρα όμως το μάθαμε! Τον βοήθησε ο Γρηγόρης. Να υοθέσουμε, πως αν έχεις ντροπή λίγη, με άνθρωπο που έχεις κάνει παρέα, που δηλώνατε φίλοι, δεν καταδέχεσαι να ξεκατινιαστείς δημοσίως! Άρα;

Αυτή είναι η μία εκδοχή όσων είδαμε. Πάμε στην άλλη:

Δεν είναι μπορείς να βλέπεις ανθρώπους όπως οι Αρναούτογλου – Κανάκης να ξεκατινιάζονται. Κυρίως, όταν ο ένας εκ των δύο κατηγορεί τον άλλο για …ΞΑΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑ, το οποίο όμως, συνεχίζει ο ίδιος!

Ο Αρναούτογλου δήλωσε σε όλους εμάς τους θεατές, ότι δεν θα απαντήσει τώρα στις κατηγορίες του Κανάκη. Δήλωσε, πως ξεκίνησε μια κόντρα μεταξύ τους εν μέσω …Κορωνοιού. Δήλωσε πως θ’ απαντήσει μετά!

Ενώ ο Αρναούτογλου το δήλωσε από την εκπομπή του αυτό,  τελικά τήρησε το…λόγο του, μόνο μια μέρα!

Σήμερα διαβάζουμε παντού, αναδημοσίευση της συνέντευξης που έδωσε μια μέρα μετά την υπόσχεση του σε έναν δημοσιογράφο  και μαλιστα, στο…ίνσταγκραμ. Να υποθέσουμε πως όταν ο Γρηγόρης δήλωνε υπεράνω τέτοιων πρακτικών ξεκατινιάσματος, εννοούσε πως δεν θα μιλήσει σε κανάλια τηλεοπτικά μεν, αλλά θα μιλήσει οπουδήποτε αλλού;

Βέβαια, η αλήθεια λέγεται μισή. Μισή αλήθεια, ίσον, απόλυτο ψέμα. Δηλαδή, διαβάζουμε στις δηλώσεις του πως παραδέχεται ότι έχει κάνει ιδέες άλλων, αλλά αναφερόμενος σε μια παλιότερη, την “πρίζα” μίλησε σαν να ήταν δική του ιδέα. Υπονόησε πως την πήραν κάποιοι άλλοι και το μυαλό μας δικαίως, πήγε στον Κανάκη και την παρέα του!

Η γνώμη μας , δεν έχει να κάνει με το ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο. Έχει να κάνει με το πόσο ανέτοιμοι αποδεικνύονται ανά πάσα στιγμή, αποδεικνύονται άνθρωποι με ΤΟΣΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΙΡΑ!

Μας φανερώνουν, πως αρκεί ένα αστείο, χωρίς νόημα “στράβωμα” του ενός προς τον άλλο, για να φανερώσουν πόσο…ανθρώπινη είναι η συμπεριφορά τους και πόσο οι ίδιοι, δεν διαφέρουν σε τίποτα από τους..κοινούς θνητούς!

Μιλάμε όλοι σαν τιμητές. Σαν δικαστές, σαν αλάνθαστοι. Θυμώνουμε με την αδικία υποτίθεται. Πόσο δίκαιοι είμαστε; Πόσο ειλικρινείς, Πόσο διαφέρουμε από τα λάθη όσων κρίνουμε; Αυτό, δεν πρέπει να το υπογραμμίζουμε με τη ΣΤΑΣΗ μας, όταν μας καλούν οι περιστάσεις;

Το να κρίνεις, τελικά, νομίζουμε, πως αποτελεί και απόδειξη του ότι εμείς πρέπει να είμαστε υπεράνω κριτικής; Πολύ αστείο, πολύ τρομακτικό ταυτόχρονα και πολύ διαδεδομένη συνήθεια δυστυχώς!

Για τον Κανάκη, δεν έχουμε λόγια, παρά μόνο το εξής: Το ότι βγήκε πραγματικά εν μέσω παγκόσμιου ΤΡΟΜΟΥ, να καταγγείλει “κλοπή” ιδεών από τον Αρναούτογλου, τον “ξεβρακώνει”: Δείχνει το “κόλλημα” που έφυγε από τον Αντ1. Το “κόλλημα” του που δεν έχει πια εκπομπή σε τηλεοπτικό κανάλι! Δείχνει όμως και το με τι …μικρότητες ασχολείται κάποιος, ου προφανώς χωρίς οικονομικά προβλήματα όπως οι περισσότεροι Έλληνες, έχει την ΤΡΟΜΑΧΤΙΚΗ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ, ν’ ασχολείται με τις…ιδέες της εκπομπής του.

Διαβάστε τι είπε ο Γρηγόρης στο Χάρη Λεμπιδάκη:

«Είναι τόσο αστείο… Υπερχορτασμένοι να μην έχουν μέτρο για το πότε πρέπει να πουν ακόμα και το παράπονο τους που κι αυτό είναι δεκτό, θα μπορούσε να γίνει, όχι βέβαια με αυτόν τον τρόπο. Αλλά τόσο πολύ η ναρκισσιστική διάθεση είναι τόσο πιο μεγάλη, το εγώ τους από αυτό που συμβαίνει που δεν καταλαβαίνουν ούτε χρονική στιγμή ούτε για πότε το λένε, αλλά μόνο να τους βγει από μέσα τους αυτό που νομίζουν ή αυτό που επιχειρούν πολλές φορές να κάνουν τεχνηέντως για κάποιους λόγους.

Έχω κάνει διάφορες εκπομπές, πάρα πολλές. Ίσως κάποιοι έχουν ξεχάσει ποιες έχω κάνει. Δεν ήταν ότι εγώ ξύπνησα μια μέρα και είπα… τι μεγάλη ιδέα, τι φαντάστηκες ρε Γρηγόρη, δεν το έχει ξανακάνει κανένας στην τηλεόραση, βγες και κάνε το. Όλα αυτά που έχω κάνει, έχουν ξαναγίνει με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Άλλος τα κάνει καλύτερα, άλλος χειρότερα… Άλλα δεν τα κατάφερα να τα κάνω, άλλα τα έκανα συμπαθητικά, άλλα δεν τα έκανα καθόλου καλά.

Αλλά το ότι θα έμπαινα μεσούσης της σεζόν, μήνα Απρίλιο, να κάνω μια εκπομπή για να κλέψω κάποιον άλλον, όταν έχω μια εκπομπή που κάνει 30%, κάνει σούπερ επιτυχία, και όταν εμφανίζομαι σε ένα μικρό δωματιάκι, που δεν έχει κάμεραμαν, δεν υπάρχουν ρεπόρτερ, μοντάζ, δεν υπάρχει τίποτα για λόγους ασφαλείας, να εμφανιστώ και να πάρω εγώ την ιδέα του άλλου για να κάνω τι;

Και γιατί δεν μπορούσα να βγω και να πω στις αρχές Σεπτεμβρίου ότι θέλω να κάνω μια εκπομπή… Ναι πω και ότι κάποιοι ξέχασαν και την “Πρίζα”, που ήταν τρεις άντρες που βγαίναμε και σατιρίζαμε πολύ πριν βγουν κάποιοι άλλοι άντρες που σατιρίζουν», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

 • Facebook
 • Twitter
 • Linkedin
 • Pinterest

4 Comments

 1. Γεια σας, κυρίες και κύριοι.
  Χρειάζεστε οικονομική βοήθεια;
  Πολλοί άνθρωποι αναζητούν οικονομική βοήθεια, αλλά δεν ξέρουν πώς να το κάνουν.

  Γνωρίζετε ότι μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για δάνειο και να λάβετε δάνειο σε λιγότερο από 24 ώρες για να επιλύσετε την οικονομική σας κατάσταση; Μερικοί άνθρωποι μπορεί να πιστεύουν ότι η λήψη ενός δανείου είναι δύσκολη, αλλά πρέπει να ξέρετε ότι η λήψη ενός δανείου από την εταιρεία μου είναι πολύ εύκολη επειδή προσπαθούμε να κάνουμε το δανεισμό εύκολο, βολικό και προσιτό.

  Προσφέρουμε ευέλικτες και πολλαπλές επιλογές δανείων, συμπεριλαμβανομένων των εξασφαλισμένων και ακάλυπτων δανείων που είναι προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας.

  Η υπηρεσία μας είναι πολύ γρήγορη, αξιόπιστη και αξιόπιστη και μπορείτε να δανειστείτε από € 1.000 έως € 20 εκατ. Με επιδοτούμενο ετήσιο ποσοστό ποσοστού 3%. Η NoviCap είναι η σωστή εταιρεία για να επικοινωνήσετε μαζί σας όταν χρειάζεστε επειγόντως δάνειο.

  Η NoviCap παρέχει λύσεις χρηματοδότησης.
  Προσφέρουμε κάθε είδους χρηματοοικονομικές υπηρεσίες, όπως επιχειρηματικό δάνειο, προσωπικά δάνεια e.t.c. Παρέχουμε υπηρεσίες δανείου παγκόσμιας κλάσης 24 ωρών.

  Για περισσότερες ερωτήσεις / ερωτήσεις; – Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω
  Email: (novicapfinancialservices@gmail.com) Ή
  Γράψτε μας στο WhatsApp μέσω: +31642117819.

 2. ΜΜ αποφασισε επιτελους πως θελεις το σαιτ σου, κανεις πολλες αλλαγες που δενχρειαζονται , καλυτερα οπως ηταν παλια

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :