Αρραβωνιάστηκε ο Quentin Tarantino με την κατά 21 χρόνια νεότερη αγαπημένη του από το Ισραήλ

1

Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά! Αυτό φαίνεται να ισχύει στην περίπτωση του Quentin Tarantino, ο οποίος αρραβωνιάστηκε με την κατά 21 χρόνια νεότερη σύντροφό του και γνωστή τραγουδίστρια από το Ισραήλ, Daniella Pick. Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε στα τέλη Ιουλίου στην πατρίδα της Daniella και το περασμένο Σάββατο το γιόρτασε και στις ΗΠΑ!

Σύμφωνα με το New York Post, ανάμεσα στους καλεσμένους του ζευγαριού βρέθηκαν αγαπημένοι φίλοι αλλά και διάσημοι ηθοποιοί. Οι Uma Thurman, Bruce Willis, Diane Κruger και Samule Jackson ήταν μερικοί μόνο από αυτούς.

Ο καταξιωμένος σκηνοθέτης και η αγαπημένη του γνωρίστηκαν το 2009 στο Ισραήλ κατά τη διάρκεια της ταινία του Tarantino «Inglourious Basterds». Δύο εβδομάδες μετά εκείνη τον συνόδευσε στο κόκκινο χαλί στο Los Angeles. Ωστόσο, ο έρωτάς τους κράτησε μόνο για δύο μήνες.

Παρόλα αυτά η ιστορία τους είχε happy end. Κάποια στιγμή μέσα στο 2016 οι δυο τους τα ξαναβρήκαν και από τότε είναι αχώριστοι.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

1 σχόλιο

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com