Ασημίνα Ουστάλλι βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και οι ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ

Ασημίνα Ουστάλλι βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά Η Ασημίνα Ουστάλλι είναι 28 χρονών.
Τη δήλωση συμμετοχής για την Ασημίνα Ουστάλλι έκανε η ομάδα της στην κουζίνα, που δούλευε.
Η πίστη και η αγάπη της αδελφής της αλλά και της φίλης της, πιστεύει πως τη βοήθησαν να μπει στο παιχνίδι.
Για την Ασημίνα Ουστάλλι η μαγειρική είναι ένα όνειρο και ο μέντορας το πρόσωπο, που θα την κάνει να ξεπεράσει τον εαυτό της.

«MasterChef» Ασημίνα Ουστάλλι: «Έκανα ένα χειρουργείο στη μύτη μου. Είχα διάφραγμα και κόγχες και ένα σπασμένο κόκκαλο»

Νιώθει τυχερή, που βρίσκεται στην ομάδα του Σωτήρη Κοντιζά.
Δηλώνει δυναμική, δημιουργική, πεισματάρα και χαμογελαστή.
Της αρέσουν γενικά οι αλλαγές και οι νέες προκλήσεις. Θεωρεί πως είναι έτοιμη να τις αντιμετωπίσει στο Master Chef 2019.
Θα χαρακτήριζε πιάτο του έρωτα μια ταλιάτα με πουρέ από δυόσμο, μέντα, φρέσκο κρεμμύδι και σπαράγγι.

MasterChef: Αποχώρησε συγκινημένη η Ασημίνα Ουστάλλι!

https://www.instagram.com/p/CbAN8y5sAmW/

Σκοπεύει να δώσει τον καλύτερό της εαυτό για να κερδίσει το Master Chef.
Θα την κρατά δυνατή η σκέψη ότι την αγαπούν και ότι πιστεύουν σε εκείνη οι δικοί της άνθρωποι.
Αν ήταν κάποιο υλικό της κουζίνας θα ήταν γλυκιά σοκολάτα.Την πόρτα του χειρουργείου πέρασε για ακόμη μία φορά η Ασημίνα Ουστάλλι. Η νεαρή, που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο MasterChef, μετά από μία αποτυχημένη πλαστική στη μύτη, συνεχίζει να ταλαιπωρείται και να μην μπορεί να ανασάνει.Ασημίνα Ουστάλλι βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και οι ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ

Για αυτόν τον λόγο, χειρουργήθηκε για τρίτη φορά. Σε story της στο Instagram αποκάλυψε ότι υποφέρει και συμβούλεψε τους ακολούθους της να παίρνουν τη γνώμη δύο και τριών γιατρών.Ασημίνα Ουστάλλι βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και οι ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ

Ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν έχω κάνει πλαστική μύτης. Είχα κάνει στο παρελθόν. Πριν ενάμιση χρόνο. Είχα κάνει δυο φορές χειρουργείο. Η μία πλαστική, γιατί δε μπορούσα να αναπνεύσω. Και δεν πέτυχε. Και όλο αυτό το διάστημα υποφέρω, δε μπορώ να αναπνεύσω καθόλου. Πέρασε ένας χρόνος και έκανα πάρα πολύ υπομονή ώστε να μπορέσω να ξανακάνω χειρουργείο. Η δικιά μου συμβουλή είναι να ψάχνετε και δύο και τρεις γιατρούς».

https://www.instagram.com/p/CReMPEksSnF/

Ασημίνα Ουστάλλι βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και οι ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ

Θυμίζουμε ότι σε παλιότερες δηλώσεις της σχετικά με τις δύο πρώτες επεμβάσεις στη μύτη, η ίδια είχε δηλώσει: «Έχω χάσει 7 κιλά επειδή έκανα δύο πλαστικές στη μύτη μου. Με ταλαιπώρησε αρκετά γιατί το έκανα δύο φορές και δεν πέτυχε. Με είχε ρίξει και πολύ ψυχολογικά όλο αυτό. Η πρώτη μου πλαστική στη μύτη δεν πέτυχε.

Ασημίνα Ουστάλλι βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και οι ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ

Τρεις μήνες μετά το πρώτο χειρουργείο έκανα και δεύτερη πλαστική με αποτέλεσμα να μην μπορώ να αναπνεύσω από το ένα ρουθούνι. Ζορίζομαι ακόμα και τώρα. Δεν πέτυχε ούτε το χειρουργείο στο διάφραγμα, ούτε η πλαστική στη μύτη αλλά δεν με νοιάζει θέλω μόνο να βρω την υγεία μου.

Πήγα το καλοκαίρι στον παθολόγο και μου βρήκαν φύσημα κάτι το οποίο δεν είχαν πιο πριν. Δεν κοιμάμαι καλά τα βράδια, παίρνω συνέχεια χάπια αγωγές και με πιάνουν συνέχεια κρίσεις πανικού μετά απ’ όλο αυτό. Νιώθω μόνιμα ένα πλάκωμα και σκέφτομαι να κινηθώ και νομικά».Ποια είναι η Ασημίνα Ουστάλλι, η καυτή παίκτρια του MasterChef με καταγωγή από την Αλβανία, που αποχώρησε από την 6άδα του MasterChef με δάκρυα;

Στο συμβούλιο του MasterChef βρέθηκαν οι διαγωνιζόμενοι, προκειμένου να συζητήσουν με τους τρεις σεφ όλα όσα έγιναν στη διήμερη ομαδική δοκιμασία. Η συζήτηση ήταν μεγάλη και τα λάθη αρκετά και από τις δύο ομάδες.

https://www.youtube.com/watch?v=SHgwYNpjPOQ

Η βαθμολογία, που προέκυψε και από τις δύο ημέρες, ήταν αναμενόμενη για τη μπλε ομάδα, οι παίκτες της οποίας μπήκαν στη διαδικασία αποχώρησης.Η βαθμολογία, που προέκυψε και από τις δύο ημέρες, ήταν αναμενόμενη για τη μπλε ομάδα, οι παίκτες της οποίας μπήκαν στη διαδικασία αποχώρησης.

Η Ασημίνα Ουστάλλι, ο Χρήστος Μπάρκας και ο Παντελής Βούρος μπήκαν στην κουζίνα με σκοπό να φτιάξουν ένα πιάτο πιστό αντίγραφο του δημιουργού, ο οποίος ήταν ο σεφ Γιάννης Λουκάκος που επέστρεψε μετά από χρόνια στο MasterChef.

https://www.youtube.com/watch?v=c9tR2BSIYHI

Η Ασημίνα Ουστάλλι είχε τη χαμηλότερη βαθμολογία και ως εκ τούτου αποχώρησε από τον διαγωνισμό.

Η Ασημίνα Ουστάλλι ξεχώρισε από την πρώτη κιόλας εμφάνισή της στο MasterChef 3. Τόσο για τις μαγειρικές της ικανότητες, όσο και για την εξωτερική της εμφάνιση. Είναι ξανθιά, εντυπωσιακή και η πιο σέξι παίκτρια του ριάλιτι μαγειρικής.

Η Ασημίνα Ουστάλλι πέρασε στο σπίτι του MasterChef 3 οριακά, μιας και στις οντισιόν είχε δεχθεί παρατήρηση από τον Πάνο Ιωαννίδη για τα μακριά μαλλιά της που τα είχε λυμένα όταν μαγείρευε.

Ασημίνα Ουστάλλι Βιογραφικό

1. Η Ασημίνα Ουστάλλι έχει καταγωγή από την Κορυτσά της Αλβανίας ενώ γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ελλάδα.
2. Η Ασημίνα Ουστάλλι είναι 28 χρονών.
3. Τη δήλωση συμμετοχής για την Ασημίνα Ουστάλλι έκανε η ομάδα της στην κουζίνα, που δούλευε.
4. Η πίστη και η αγάπη της αδελφής της αλλά και της φίλης της, πιστεύει πως τη βοήθησαν να μπει στο παιχνίδι.
5. Για την Ασημίνα Ουστάλλι η μαγειρική είναι ένα όνειρο και ο μέντορας το πρόσωπο, που θα την κάνει να ξεπεράσει τον εαυτό της.

6. Νιώθει τυχερή, που βρίσκεται στην ομάδα του Σωτήρη Κοντιζά.
7. Δηλώνει δυναμική, δημιουργική, πεισματάρα και χαμογελαστή.
8. Της αρέσουν γενικά οι αλλαγές και οι νέες προκλήσεις. Θεωρεί πως είναι έτοιμη να τις αντιμετωπίσει στο Master Chef 2019.
9. Θα χαρακτήριζε πιάτο του έρωτα μια ταλιάτα με πουρέ από δυόσμο, μέντα, φρέσκο κρεμμύδι και σπαράγγι.
10. Σκοπεύει να δώσει τον καλύτερό της εαυτό για να κερδίσει το Master Chef.
11. Θα την κρατά δυνατή η σκέψη ότι την αγαπούν και ότι πιστεύουν σε εκείνη οι δικοί της άνθρωποι.
12. Αν ήταν κάποιο υλικό της κουζίνας θα ήταν γλυκιά σοκολάτα.