Αστυνομική έρευνα! Μπελάδες για την Ελένη Μενεγάκη

Αστυνομική έρευνα! Μπελάδες για την Ελένη Μενεγάκη Προανάκριση για τους πυροβολισμούς που ακούγονται σε βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η γνωστή παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη από τις διακοπές της στην Κρήτη της ημέρες του Πάσχα, διατάχθηκε από την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ..

Η Ιωάννα Μαλέσκου απαντά για τα ενοχλητικά σχόλια και την Ελένη Μενεγάκη

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής της ΕΛ.ΑΣ. στην Κρήτη κ. Λαγουδάκης ζήτησε κατεπείγουσα έρευνα για να βρεθούν όσοι ευθύνονται για τη συνέχιση του επικίνδυνου αυτού εθίμου. Η διαταγή για τη διενέργεια προανάκρισης δόθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου το πρωί της Τετάρτης.

Η Μενεγάκη έκανε την ΤΗΛΕΚΗΔΕΙΑ της η Μαρία Μπεκατώρου τηλε… ”πέθανε”

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί που θα αναλάβουν τη διερεύνηση της υπόθεσης θα πρέπει να εντοπίσουν το μέρος όπου βρισκόταν η γνωστή παρουσιάστρια, οι μαντιναδολόγοι και οργανοπαίχτες που τη συνόδευαν, η ταυτότητά τους, η ημέρα και ο χρόνος που ρίχτηκαν οι άσκοποι πυροβολισμοί.

Ελένη Μενεγάκη: Ξυπόλητη με ΠΟΥΑ και βολάν φόρεμα στο σπίτι της

Αφού βρεθούν θα κληθούν να καταθέσουν για το εάν γνωρίζουν ποιος ή ποιοι είναι εκείνοι που ευθύνονται για τους άσκοπους πυροβολισμούς. Μεταξύ εκείνων που θα κληθούν να καταθέσουν θα είναι και η Ελένη Μενεγάκη.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε η Ελένη Μενεγάκη:

Πηγή πληροφοριών: patris.gr