Αθέμιτος ανταγωνισμός απο την ΙΣΠΑΝΙΑ! To πρώτο gay φιλί έτοιμο να ταξιδέψει στη Eurovision

12

Το πρώτο γκέι φιλί στην ιστορία της Ισπανικής τηλεόρασηςμεταδόθηκε στο 7ο επεισόδιο του talent show, Operación Triunfo, γνωστό σε εμάς ως Fame Story.

Οι τραγουδιστές Raoul και Agoney ερμήνευσαν στο διαγωνιστικό μέρος του show το τραγούδι “Manos Vacias” (άδεια χέρια) και ολοκληρώνοντας το τραγούδι τους φιλήθηκαν στη σκηνή.

Είναι η πρώτη φορά που ένα γκέι φιλί δίνεται σε ζωντανή μετάδοση στην Ισπανική τηλεόραση, παρότι υπάρχουν αντίστοιχες σκηνές σε ταινίες και μαγνητοσκοπημένα προγράμματα και στην κρατική και την ιδιωτική τηλεόραση της χώρας.

Το φιλί αυτό όμως σε ζωντανή μετάδοση δείχνει όμως τη μεταστροφή της πολιτικής της κρατικής τηλεόρασης της Ισπανίας που έχει πρόσφατα αποκτήσει νέα διοίκηση ενώ το κυβερνών κόμμα δεν έχει κρύψει την απροθυμία του για άνοιγμα στα δικαιώματα της LGBT κοινότητας.

Αλλά το θέμα δεν σταματά εδώ. Γιατί αυτό το φιλί μπορεί να το δούμε και στη Eurovision!

Πρόσφατα η Ισπανική κρατική τηλεόραση ανακοίνωσε, κι ενώ το Operación Triunfo είναι σε εξέλιξη, πως ο νικητής του show θα εκπροσωπήσει τη χώρα στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, τον ερχόμενο Μάιο.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

12 Σχόλια

 1. ΡΕ ΟΥΣΤ στο άρθρο

  Έχουμε γεμίσει πουστάρες που βγαίνουν και δείχνουν την ανωμαλία τους, εδώ και φυσιολογικό ζευγάρι θα χε λίγη τσίπα να μη φιλιέται στη σκηνή, οι πουστάρες μέχρι και πίπα η μια την άλλη θα κάνουν για να προκαλέσουν

 2. Ουαου στο άρθρο

  Πανεμορφα και τα δυο παιδια … σεξυ, νιατα, ζωη! Και τοσο σεξυ το φιλι τους και ποσο τρυφερο! Μπραβο τους!

 3. ΚΡΑ ΚΡΑ ΚΡΑ στο άρθρο

  να ξιφομαχήσουν με τα πουτσιά τους να χτυπήσουν πρωτιά… ουυυυυυυυυυυυ να μου χαθείτε ξεφτίλεςςςςςςςςςςςςςςςςςς

 4. Ανώνυμος στο άρθρο

  κατα τα αλλα διαγωνισμός τραγουδιού. αχ ρε παιδια βαρεθηκα πια με την φιλελευθερη προπαγανδα. 9 στις 10 σειρές /σοου εχουν παντα γκει/φεμινιστικο μηνυμα. εχει πλεον το αντιθετο αποτελεσμα η προπαγανδα τους, δεν προκαλει, απλώς προκαλεί πλήξη. μπουχτησαμε και θα κανουμε εμετο πια απο την πολύ στρατευμένη ποπ κουλτουρα.