Αθηνά Οικονομάκου: «Σκοτώνονται» λέμε με …μαγιό στα σόσιαλ

4

Η Αθηνά Οικονομάκου συνεχίζει να βρίσκεται στην Μύκονο μαζί με την οικογένειά της. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του συζύγου της Φίλιππου Μιχόπουλου είναι στο κυκλαδίτικο νησί αφού διαθέτει πολυτελή ξενοδοχειακή μονάδα και όπως είναι επόμενο περνάει όλους τους καλοκαιρινούς μήνες στην Μύκονο.

Φυσικά, η γνωστή ηθοποιός δεν μπορεί να λείπει από το πλάι του και έτσι μαζί με τον μικρό Μάξιμο – αλλά και με τον τετράποδο φίλο τους, τον Μαύρο – ταξιδεύουν αρκετά συχνά για το νησί των Ανέμων.

Η όμορφη ηθοποιός διαθέτει ένα υπέροχο κορμί, παρά το γεγονός ότι έφερε στον κόσμο τον γιο της πριν περίπου πέντε μήνες. Άλλωστε, η Αθηνά Οικονομάκου προσέχει την διατροφή της και προσπαθεί να γυμνάζεται σχεδόν καθημερινά, ώστε να επανέλθει πλήρως. Κάτι που φυσικά έχει καταφέρει!

Επιλέγοντας τη μία ένα ολόσωμο μαγιό και την άλλη ένα σέξι μπικίνι που αναδείκνυε τους καλλίγραμμους κοιλιακούς της, έκλεψε τις εντυπώσεις!

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

4 Σχόλια