Αθηνά Οικονομάκου: Η εκδρομή με τον σύντροφό της στο πατρικό της και η selfie με την μαμά της!

5

Μπήκε πια στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της η Αθηνά Οικονομάκου και είναι πια σε γλυκιά αναμονή για τον ερχομό του πρώτου της παιδιού, καρπό του έρωτά της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο. Το ζευγάρι μάλιστα, απολαμβάνει όσο περισσότερο μπορεί αυτήν την περίοδο

Αυτήν τη φορά, η Αθηνά Οικονομάκου νοστάλγησε το πατρικό της σπίτι και την μητέρα της και βρέθηκε με τον καλό της στο Γύθειο. Ενθουσιασμένη, η γνωστή ηθοποιός και ο επιχειρηματίας σύντροφός της έκαναν τις βόλτες τους και συναντήθηκαν με την οικογένεια και τους φίλους της Αθηνάς Οικονομάκου.

Η γνωστή ηθοποιός μάλιστα, ανέβασε ένα video από τη θέα που έχει το πατρικό της σπίτι, αλλά και φωτογραφίες με την μητέρα της, στην οποία έχει και μεγάλη αδυναμία!

Η selfie με την μητέρα της:

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

5 Σχόλια

  1. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Η ΜΑΝΑ ΤΗΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ;Η ΞΑΝΘΙΑ ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ;ΤΙ ΓΕΡΟΝΤΟΤΡΑΒΕΛΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΜΙΛΑΜΕ;ΞΕΡΑΣΜΑ

  2. κόραξ στο άρθρο

    Τούτη τελικά, το ‘πε και το ‘κανε και δεν πήρε κανείς χαμπάρι.Μόλις διάβασα ότι παντρεύτηκε σήμερα το μεσημέρι στο Γύθειο.