Αθηνά Οικονομάκου ηλικία ύψος, σύντροφος, και η περηφάνια που βγάζει την ζωή της στα σόσιαλ Η Αθηνά Οικονομάκου, λίγο πριν αναχωρήσει για το νέο της ταξίδι στο εξωτερικό μαζί με τον σύντροφό της, Μπρούνο Τσερέλα, έκανε δηλώσεις στον Γρηγόρη Μπάκα και το «Πρωινό».
Απαντώντας στις φήμες για το επόμενο βήμα στην σχέση της με τον Μπρούνο Τσερέλα: «Πού το ξέρουν όλοι ότι έχω πάρει δαχτυλίδι. Πέτυχες το λάθος χέρι. Πλάκα κάνω», αντέδρασε η Αθηνά Οικονομάκου.
Για τις αντιδράσεις και τα σχόλια που λαμβάνει για την προσωπική της ζωή: «Δεν λέω τίποτα, προχωράω τη ζωή μου χωρίς να λαμβάνω υπόψιν όλα αυτά τα σχόλια, τι πιστεύει ο καθένας, τι λέει ο καθένας. Πολλές φορές πέφτουν μέσα, πολλές φορές πέφτουν έξω. Κάποιες φορές είναι όλα ανυπόστατα, κάποιες φορές είναι όλα αληθή. Ποιος νοιάζεται και γιατί;»
«Δεν υπάρχουν αρνητικά σχόλια πια, έχετε μπερδευτεί. Μόνο μπράβο λαμβάνω από εδώ και πέρα, νομίζω το αποδέχτηκαν ακόμα και αυτοί που δεν μπορούσαν με τίποτα, έχουν ηρεμίσει» αναφέρει η Αθηνά Οικονομάκου.
«Και πριν ήμουν πολύ καλά, δεν υπάρχει θέμα σύγκρισης, προχωράμε, όλα γίνονται για καλό. Πρέπει να σκοτωνόμαστε όλοι;» κατέληξε η ηθοποιός στις δηλώσεις της.
Διαβάστε ακόμα:
Σπουδές Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Ιδιότητα ηθοποιός, καινοτόμος επιχειρηματίας και παρουσιαστής
Τέκνα 2
Η Αθηνά Οικονομάκου (Σκάλα Λακωνίας , 6 Μαρτίου 1986) είναι Ελληνίδα ηθοποιός και επιχειρηματίας. Αποφοίτησε από τη δραματική σχολή Κεντρική Σκηνή της Μιμής Ντενίση το 2007 ενώ την ίδια χρονιά έκανε το ντεμπούτο σε τηλεόραση και θέατρο. Επιπλέον έλαβε πτυχίο γεωπόνου το 2010.
Αθηνά Οικονομάκου ηλικία ύψος, σύντροφος, και η περηφάνια που βγάζει την ζωή της στα σόσιαλ
Έγινε ιδιαίτερα γνωστή στο ευρύ κοινό από το ρόλο της Ξένιας Παππά στην επιτυχημένη καθημερινή σειρά του MEGA Η Ζωή της Άλλης στην οποία πρωταγωνίστησε από το 2009 μέχρι το 2012. Ακολούθησαν οι συμμετοχές της σε γνωστές τηλεοπτικές σειρές όπως Κλεμμένα Όνειρα, Το δαχτυλίδι της φωτιάς, Η χειρότερη εβδομάδα της ζωής μου και Έλα στη θέση μου.
Το 2016 ξεκίνησε να δραστηριοποιείται επιχειρηματικά, δημιουργώντας την εταιρεία κοσμημάτων Allover. Το 2019 επέκτεινε τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες, εγκαινιάζοντας την εταιρεία ένδυσης Project SOMA.
Αθηνά Οικονομάκου ηλικία ύψος, σύντροφος, και η περηφάνια που βγάζει την ζωή της στα σόσιαλ
Πρώτα Χρόνια
Γεννήθηκε στη Σκάλα Λακωνίας όπου πέρασε τα παιδικά της χρόνια. Σε ηλικία 18 ετών εγκαταστάθηκε στην Αθήνα για να σπουδάσει στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο. Κατά τη διάρκεια του δεύτερου έτους των σπουδών της, το 2005, αποφάσισε να σπουδάσει υποκριτική και να γίνει ηθοποιός. Πέρασε στην “Κεντρική Σκηνή” της Μιμής Ντενίση, απ’ όπου αποφοίτησε το 2007.
Καριέρα
Τηλεόραση
Το τηλεοπτικό της ντεμπούτο έγινε το 2007, μέσα από τη σειρά εποχής του ΑΝΤ1 Δεληγιάννειον Παρθεναγωγείον των Χάρη Ρώμα και Άννας Χατζησοφιά, με το ρόλο της μαθήτριας Δόμνας Νίκα.[2] Αυτή ήταν και η πρώτη της εμφάνιση στην τηλεόραση, τη σεζόν 2007-2008, συμμετέχοντας στο καστ της σειράς. Το 2008, πρωταγωνίστησε στο επεισόδιο Το θηρίο στο κλουβί της αισθηματικής σειράς του Alpha TV Αληθινοί Έρωτες, ενώ έπαιξε και στο διαφημιστικό σποτ της εταιρίας Wash & Go.
Αθηνά Οικονομάκου ηλικία ύψος, σύντροφος, και η περηφάνια που βγάζει την ζωή της στα σόσιαλ
Την ίδια περίοδο ανέλαβε τον πρώτο της πρωταγωνιστικό ρόλο στην τηλεόραση στην νεανική σειρά του Alpha «Οι Ατρόμητοι» όπου έπαιξε μαζί με τον Γιάννη Βούρο. Η σειρά δεν σημείωσε μεγάλη επιτυχία και κόπηκε έπειτα από μόλις τρεις μήνες προβολής.
Το 2009, έπαιξε σε διαφημιστικό σποτ της εταιρίας κινητής τηλεφωνίας «Γερμανός» και έκανε μια σύντομη εμφάνιση στη σειρά του Mega Channel Λατρεμένοι μου γείτονες. Την ίδια χρονιά, πήρε τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Ξένιας Παππά στη σειρά του Mega Channel, Η Ζωή της Άλλης (Δημήτρη Αρβανίτη), έναν ρόλο που την έκανε γνωστή στο ευρύ κοινό, αλλά και την δυσκόλεψε αρκετά μέχρι να ενταχθεί στο πρωταγωνιστικό καστ της σειράς, αφού όπως έχει δηλώσει σε συνέντευξη της: “Για τη Ζωή της Άλλης έκανα τύπου 30 κάστινγκ με τον σκηνοθέτη.
Αθηνά Οικονομάκου ηλικία ύψος, σύντροφος, και η περηφάνια που βγάζει την ζωή της στα σόσιαλ
Νομίζω ότι με φώναζε για δύο μήνες καθημερινά και κάθε μέρα μου έδινε άλλο κείμενο. Δεν περίμενα ότι θα πάρω το ρόλο.
Είχα ταλαιπωρηθεί τόσο πολύ. Έκανα τόσα κάστινγκ γιατί δεν με ήθελαν από το κανάλι. Ήμουν μια κοπέλα χωρίς εμπειρία, πάρα πολύ μικρή, καθόλου γνωστή και ο ρόλος ήταν πρωταγωνιστικός, πολύ δύσκολος και δυνατός. Έπρεπε λοιπόν να τους πείσει (ο σκηνοθέτης) με πολλούς τρόπους ότι μπορώ.” Τελικά, η σειρά έκανε πρεμιέρα στις 27 Σεπτεμβρίου 2009 και λόγω της μεγάλης επιτυχίας, ολοκληρώθηκε μετά από τρεις τηλεοπτικές σεζόν, στις 6 Ιανουαρίου 2012.
Παράλληλα, τον Δεκέμβριο του 2011, ξεκίνησε να πρωταγωνιστεί και ως Χρύσα Μαλτέζου στην επίσης καθημερινή σειρά του MEGA, «Κλεμμένα Όνειρα», συνεχίζοντας τη συνεργασία της με τον σκηνοθέτη Δημήτρη Αρβανίτη. Παράλληλα με την καθημερινή σειρά, το 2014 συμμετείχε σε ένα επεισόδιο του «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» και πρωταγωνίστησε στη κυπριακή δραματική σειρά «Το Δαχτυλίδι της Φωτιάς».
Αθηνά Οικονομάκου ηλικία ύψος, σύντροφος, και η περηφάνια που βγάζει την ζωή της στα σόσιαλ
Τη σεζόν 2015-2016 πρωταγωνίστησε στην κωμωδία «Η χειρότερη εβδομάδα της ζωής μου» (Στέφανου Μπλάτσου), μαζί με τον Μάκη Παπαδημητρίου, την Αριέττα Μουτούση και τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση.[
Τον Οκτώβριο του 2016 ξεκίνησε να πρωταγωνιστεί στην κωμική σειρά του Alpha TV Έλα στη θέση μου, στο καθημερινό πρόγραμμα του σταθμού. Εκεί είχε το ρόλο της δολοπλόκας Φαίης Σταθάτου παίζοντας μαζί με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, την Ευαγγελία Συριοπούλου και τον Μαρίνο Κόνσολο. Αποχώρησε από τη σειρά προσωρινά τον Φεβρουάριο του 2018 στα μέσα του δεύτερου κύκλου λόγω της πρώτης της εγκυμοσύνης.
Αθηνά Οικονομάκου ηλικία ύψος, σύντροφος, και η περηφάνια που βγάζει την ζωή της στα σόσιαλ
Η παρουσία της στη σειρά συνεχίστηκε για τρία ακόμη χρόνια, μέχρι και τον Απρίλιο του 2021. Τότε ο χαρακτήρας της Σταθάτου εμφανίστηκε για τελευταία φορά στη σειρά, στο 880ο επεισόδιο, αποχωρώντας λίγο πριν την οριστική ολοκλήρωση της λόγω της δεύτερης εγκυμοσύνης της. Τον Νοέμβριο του 2020, εμφανίστηκε ως καλεσμένη καλλιτεχνική διευθύντρια στον πέμπτο κύκλο του reality Greece’ s Next Top Model μαζί με τη Μαίρη Συνατσάκη εκπροσωπώντας την εταιρεία ένδυσής του Project S.O.M.A..
Αθηνά Οικονομάκου ηλικία ύψος, σύντροφος, και η περηφάνια που βγάζει την ζωή της στα σόσιαλ
Στις 31 Μαρτίου του 2022 έκανε πρεμιέρα η ελληνική εκδοχή του “The Masked Singer” στον ΣΚΑΪ, με την Αθήνα Οικονομάκου να είναι μέλος της κριτικής επιτροπής του σόου, μαζί με τους Νίκο Μουτσινά, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και Θοδωρή Μαραντίνη.
Την νέα σεζόν του 2023-2024 (δηλαδή ο Σεπτέμβριος) θα μεταδοθεί η καινούργια κωμική σειρά “Ο πρώτος από εμάς” που έρχεται στον ΑΝΤ1.
Θέατρο – Κινηματογράφος
Θεατρικά, έκανε το ντεμπούτο της το 2008, με την παράσταση Το φιόρο του Λεβάντε στο Θέατρο Άνεσις, ενώ το 2010, συμμετείχε στην παράσταση «Το άνθος του κάκτου», η οποία παίχτηκε στη Θεσσαλονίκη. Το καλοκαίρι του 2011, πρωταγωνίστησε στην παράσταση «Οι απελπισμένοι» (σκην. Γιώργου Βάλαρη) στο Θέατρο Αθηνά, τη σεζόν 2011-2012 στην «Μέθοδο της απιστίας» (σκην. Χ. Καρχαδάκη) στο Θέατρο Βεάκη και το καλοκαίρι του 2012, έκανε περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, με την παράσταση «Τα Βαφτίσια» (σκην. Νίκου Μουτσινά), η οποία παίχτηκε και στο Θέατρο Κιβωτός τη χειμερινή σεζόν 2012-2013.
Αθηνά Οικονομάκου ηλικία ύψος, σύντροφος, και η περηφάνια που βγάζει την ζωή της στα σόσιαλ
Το καλοκαίρι του 2013 έκαναν ξανά περιοδεία. Τη σεζόν 2013-2014 έπαιξε στην παράσταση «Το ΚΤΕΛ» (σκην. Νίκου Μουτσινά), με την οποία πραγματοποίησαν παραστάσεις και στη Θεσσαλονίκη (καλοκαίρι 2014). Ενώ η ίδια έχει δηλώσει ότι θέλει να αφοσιωθεί στην οικογένειά της και για αυτό θα καθυστερήσει να ξανακάνει θέατρο. Τη σεζόν 2022 – 2023 έπαιξε στη θεατρική παράσταση Η τρελή του Σαγιό σε σκηνοθεσία Πέτρου Ζούλια στο θέατρο Παλλάς.
Στον κινηματογράφο, έχει παίξει σε τέσσερις ταινίες. Η πρώτη ήταν το «Στοίχημα Αγγέλων» (2008) ενώ ακολούθησαν οι «Μια Νύχτα Στην Αθήνα» (2013) του Δημήτρη Αρβανίτη, «Amore mio» (2015) και «Μαγικός καθρέφτης» (2016) του Χρήστου Δήμα.
Αθηνά Οικονομάκου ηλικία ύψος, σύντροφος, και η περηφάνια που βγάζει την ζωή της στα σόσιαλ
Επιχειρηματικότητα
Allover by Athina Oikonomakou
Το Μάρτιο του 2016, λάνσαρε τη πρώτη συλλογή χειροποίητων κοσμημάτων της, με την επωνυμία Allover by Athina Oikonomakou. Το Φεβρουάριο του 2019, άνοιξε το πρώτο κατάστημα Allover στην Αθήνα.
Project S.O.M.A.
Τον Ιούνιο του 2019, λάνσαρε από κοινού με την Μαίρη Συνατσάκη, την πρώτη τους σειρά ενδυμάτων, με την επωνυμία Project S.O.M.A., που είναι διαθέσιμη διαδικτυακά.
Προσωπική ζωή
Το καλοκαίρι του 2013 ξεκίνησε η σχέση της με τον επιχειρηματία Φίλιππο Μιχόπουλο. Στις 18 Νοεμβρίου 2017 παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στο Γύθειο.
Στις 14 Μαρτίου 2018 ήρθε στον κόσμο ο γιος τους, Μάξιμος-Σπύρος ενώ λίγους μήνες αργότερα, στις 6 Οκτωβρίου, το ζευγάρι παντρεύτηκε και με θρησκευτικό γάμο στη Μύκονο.
Στις 9 Ιουνίου 2021 ήρθε στον κόσμο η κόρη τους, Σιέννα-Ηλέκτρα.[9] Τον Απρίλιο του 2024, ανακοινώθηκε επίσημα το διαζύγιό τους.
Αθηνά Οικονομάκου ηλικία ύψος, σύντροφος, και η περηφάνια που βγάζει την ζωή της στα σόσιαλ
Μαίρη Συνατσάκη: Επιβεβαιώνει τη νέα σχέση της Αθηνάς Οικονομάκου – «Είναι χαρούμενη, δεν κρύβεται»
Η Αθηνά Οικονομάκου είναι ξανά ερωτευμένη λίγους μήνες μετά τον χωρισμό της από τον Φίλιππο Μιχόπουλο και δεν έχει κανένα λόγο να το κρύβει!
Μάλιστα, η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία αποτελεί στενή συνεργάτιδα της ηθοποιού, επιβεβαίωσε στις τηλεοπτικές κάμερες ότι η Αθηνά Οικονομάκου βρίσκεται σε σχέση με τον κούκλο Μπρούνο Τσερέλα.
«Εγώ τι να πω; Χαίρομαι πολύ να είναι καλά οι άνθρωποι στο περιβάλλον μου και να δουλεύουμε ωραία και χαρούμενα. Τη βλέπω όπως τη βλέπετε και εσείς στα social media της. Η Αθηνά δεν κρύβεται. Είναι χαρούμενη, αλλά δεν κρύβεται. Δεν σας λέω κάτι που δεν ξέρετε, το έχετε δει και είναι καλά» τόνισε η Μαίρη Συνατσάκη στα χθεσινά MAD VMA 2024.
Στον κινηματογράφο, έχει παίξει σε τέσσερις ταινίες. Η πρώτη ήταν το «Στοίχημα Αγγέλων» (2008) ενώ ακολούθησαν οι «Μια Νύχτα Στην Αθήνα» (2013) του Δημήτρη Αρβανίτη, «Amore mio» (2015) και «Μαγικός καθρέφτης» (2016) του Χρήστου Δήμα.
Επιχειρηματικότητα
Allover by Athina Oikonomakou
Το Μάρτιο του 2016, λάνσαρε τη πρώτη συλλογή χειροποίητων κοσμημάτων της, με την επωνυμία Allover by Athina Oikonomakou. Το Φεβρουάριο του 2019, άνοιξε το πρώτο κατάστημα Allover στην Αθήνα.
Project S.O.M.A.
Τον Ιούνιο του 2019, λάνσαρε από κοινού με την Μαίρη Συνατσάκη, την πρώτη τους σειρά ενδυμάτων, με την επωνυμία Project S.O.M.A., που είναι διαθέσιμη διαδικτυακά.
Προσωπική ζωή
Το καλοκαίρι του 2013 ξεκίνησε η σχέση της με τον επιχειρηματία Φίλιππο Μιχόπουλο. Στις 18 Νοεμβρίου του 2017 ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας με πολιτικό γάμο στο Γύθειο.[10] Στις 14 Μαρτίου του 2018 ήρθε στον κόσμο ο γιος τους Μάξιμος ενώ λίγους μήνες αργότερα, στις 6 Οκτωβρίου, το ζευγάρι παντρεύτηκε και με θρησκευτικό γάμο στη Μύκονο.[11] Στις 8 Ιουνίου του 2021 ήρθε στον κόσμο η κόρη τους Σιέννα – Ηλέκτρα.
Discover more from FreeGossip.gr Lifestyle News
Subscribe to get the latest posts sent to your email.
Μανώλης Μαυρομουστακάκης
Ο Μανώλης Μαυρομουστακάκης δημοσιογραφεί από το 1992. Έχει κάνει όλα σχεδόν τα είδη ρεπορτάζ και από το 1997 ασχολείται κυρίως με τις Lifestyle ειδήσεις. Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερεα περιοδικά της χώρας. Έχει διατελέσει ρεπόρτερ, διευθυντής και αρχισυντάκτης σε εβδομαδιαία έντυπα και υπεύθυνος ρεπορτάζ σε καθημερινή εφημερίδα. Ειδικεύτηκε στο φωτορεπορτάζ και στη λήψη βίντεο. Έχει δημοσιεύσει σε Γαλλικό, Αγγλικό και Ιταλικό τύπο. Από το 2008 έχει ιδρύσει το freegossip.gr.