Αθηνά Οικονομάκου: «Ο Φίλιππος δυσανασχέτησε με την δημοσιότητα»


Τι αποκάλυψε η ηθοποιός για τον σύντροφό της;

Η Αθηνά Οικονομάκου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Αγορά» και τον Οδυσσέα Μητσόπουλο, αποκάλυψε πως ο σύντροφός της, Φίλιππος Μιχαλόπουλος δυσανασχετεί με τη δημοσιότητα, ειδικά στις αρχές της σχέσης τους.
«Ο Φίλιππος δυσανασχέτησε με την δημοσιότητα και ειδικά στις αρχές της σχέσης μας. Κατάλαβα ότι δεν του αρέσει και δεν τον συγκινεί όλο αυτό το κομμάτι της δημοσιότητας. Είναι κάτι που δεν τον αφορά κιόλας, γιατί διαφορετικά θα έκανε κι ένα αντίστοιχο επάγγελμα. Είναι εις γνώση του το θέμα, γι ´αυτό πια δεν τον στεναχωρεί ούτε το τι γράφεται ούτε το τι λέγεται», δήλωσε η ίδια.
Και μάλιστα, αποκάλυψε πως δεν νιώθει καθόλου άνετα όταν μιλάει για εκείνον.
«Όχι, καθόλου άνετα δεν νιώθω. Απλώς δεν μπορώ πλέον να κάνω και διαφορετικά. Έτσι όπως τα έφερε η ζωή μου, με την Μύκονο και τα λοιπά, δεν μπορώ πια να το αποφύγω. Γι ‘αυτό κι αποδέχτηκα αυτή τη δημοσιότητα. Από το να με βγάζουν κάποιες φωτογραφίες με τον σύντροφο μου, που πολλές φορές δεν είναι της δικής μου αισθητικής, καλύτερα να βγάζω εγώ η ίδια φωτογραφίες και να τις ανεβάζω στο Instagram», είπε χαρακτηριστικά.