Αθηνά Οικονομάκου-Φίλιππος Μιχόπουλος: Μίνι απόδραση με τον γιο τους!
Η Αθηνά Οικονομάκου, αυτό το Σαββατοκύριακο αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα από την ρουτίνα της στην Αθήνα και αποφάσισε να κάνει μία μίνι απόδραση στη Σκάλα Λακωνίας.
Η γνωστή ηθοποιός μπορεί να μένει μόνιμα στην πρωτεύουσα εδώ και πολλά χρόνια, όμως τόσο η ίδια όσο και οι γονείς της φροντίζουν να πηγαινοέρχονται τακτικά και να βλέπουν ο ένας τον άλλον.
Η ίδια θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους της κάποια από τα μαγευτικά τοπία που επισκέφθηκε και έτσι δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες από την εκδρομή της.

Από το πλευρό της δεν θα μπορούσαν να λείπουν ο Φίλιππος Μιχόπουλος, ο γιος τους, Μάξιμος αλλά και ο αγαπημένος σκύλος της οικογένειας.



Discover more from FreeGossip.gr Lifestyle News
Subscribe to get the latest posts sent to your email.
